Jinak je mi divné,že si na to dotyčná osoba nenechala udělat fotoatest.Vždyť od roku 1988 katalogy uvádějí,že známky s cenou nad 50 tisíc Kč se doporučuje udělat fotoatest.Jinak pro ní neplatí uvedená katalogová cena.To jen tak na okraj naší diskuse,aby řeč nestála a mladší kolegové se mohli poučit.Jaká je historie nabytí této známky?Řekne nám jí bývalý majitel?A že na ní není značka Ladislava Lešetického.To se tedy moc divím.Jedině on měl všechny v ruce a pak na ní musí být otisky prstů či pachová stopa jeho syna,když mu je v roce 1919 všechny odcizil.Pak byla jako náhrada za 4 Kč na žikovaném papíru dělány 10 Kč na žilkovaném papíru.Známky byly určeny pro naše agenty ve Francii.To jen,aby i neznalí lidé znali trochu historii kolem našich nejvzácnějších známek.🙂 Skrblík
Prosím vás, věci znalí odborníci - tahle známka: http://www.aukro.cz/item473325683_znamka_deutsches_reich_general_gouvernement_ah_24m.html#gallery
Je to nějaká rarita, je tam nějaká speciální ceněnná vada, nebo je to pouze přestřelená cena?! Já kupoval nedávno za stokorunu celou sérii a to dokonce neraženou! Jen abych byl poučen... děkuji moc
CaptainEO: Prosím Vy máte Michel katalog DR pro tento rok? Já si pořídil jeden starší a rád bych si jen namátkou srovnal ocenění pár známek, pro přehled, na jaké úrovni jsou ty mé ceny - abych byl v obraze :-) Bylo by možno Vás zneužít pro pět minut takového dotazování? :-) Kdybych sem vypsal čísla položek?
Určitě to není problém.
Děkuji moc za ochotu. Já mám katalog z 80. let, takže ještě v markách, jen pro takové srovnání. Vypíši zde pět jednotlivých známek a pět sérií a uvidím, jaký tam je posun:
571 - 6 MiMarek
664 - 9 MiMarek
746 - 18 MiMarek
780 - 9,50 MiMarek
908 - 0,50 MiMarek
651-659 - 95 MiMarek
686-688 - 75 MiMarek
831-842 - 20 MiMarek
888-893 - 2 MiMarek
909-910 - 80 MiMarek
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.