Moderátoři: smith
Zaregistrován
1. 8. 2010
ja používam polyuretanové, je síce drahšie, ale pevné. Je jedno v tube ako silikón, je hustejšie, nerozteká sa. http://www.zanexstudio.sk/1801-lepidlo-power-kleber-d4-310ml-polyuretanove-gold-p-3321.html
Teraz používam buď od Den bravenu D4 alebo Soudal 66a
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
23. 10. 2010
díky dulo, koupil jsem soudal 66a, funguje zatím bezvadně. Lepí i hezky voní:)
Zaregistrován
1. 8. 2010
nevýhoda je, že je riedke, dosť sa rozteká, ale pevnosť je super.
Zaregistrován
23. 10. 2010
Další dřevní dotaz - používá někdo z vás k povrchové úpravě vosky/oleje? myslím do interiéru. Nějaké doporučení? Ja si koupil Osmo, odstín dub, jsem nadmíru spokojen s vydatností a aplikací, ale ta cena je pekelná. A ženě smrděl (je pravda, že včelička z toho cítit není, ale není to žádná tragedie). Nedávno jsem koupil něco obdobného od Balakrylu (jdou s dobou), ale ten už tak hezky nekryje (jmenuje se o taky voskový olej). Jinak našel jsem nějaká doporučení taky na Hard Wax Oil, Fiddes a Clou. Máte zkušenosti? díky
Zaregistrován
1. 8. 2010
s Osmom nemám dobré skúsenosti na dreve. Síce kryje dobre, ale výdatnosť polovičná a cena cca 100 eur za 2,5l je trochu veľa. Nič sa s tej farby nedá umyť.
Ak chceš lacné riešenie s voskom, tak rozpusti včelí vosk v tech benzíne alebo v terpentínovom oleji a tým natri drevo. potom ho vylešti.Existujú aj tvrdé vosky. Pred voskovaním namor liehovým moridlom.
Zaregistrován
25. 12. 2018
Ahojte moje polotovary, tuja popílená motorovou pílou opracovaná pásovou brúskou , boky dráteným kartáčom vo vrtačke
Obrázky:
Zaregistrován
25. 4. 2016
Jo tak ta poslední fotka to posvětila🙂
Zaregistrován
25. 4. 2016
Taky tedy s dovolením něco přidám.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.