Moderátoři: smith
Zaregistrován
12. 1. 2010
Bigger: rád bych viděl, jak by někomu dokazovali, že věděl, že jde o část zbraně.. nemluvě o společenské nebezpečnosti, která je tu očividně 0.. myslím že každý jen trochu soudný státní zástupce musí smést něco takového ze stolu.
Zaregistrován
12. 2. 2010
TENZOR:Já ti rozumím, dokázat je to těžké...já to myslel na kusy, z kterých je to samo zřejmé...Na druhou stranu jak často narazíme na soudného státního zástupce...či logicky uvažující policii? Můj případ : Byl jsem si jednou zahledat. Zašel jsem na jedno pole si zahledat, lokalita za bývalým zámečkem. do půl hodiny po mě začal třílet nějaký člověk a řvát ať stojím a ani se nehnu...!!! Krve by ses ve mě nedořezal! Za chvíly přijela policie, odvezla si mě na 25km vzdálenou stanici. Po hodince čekání, půlhodinový výslech a pětikilo pokutu za stup na soukromý, neoplocený a neoznačený pozemek. Já u sebe tolik neměl, leda několik drobáků. Sumu si chtěli vyzvednout v pondělí v práci přes mého šáfa. A zpět jsem musel pěšky. A ten dobrák, co na mě střílel vyvázl bez pokuty!!! Tak kam se poděla spravedlnost??? Škoda veškerá žádná, dalo se to smést ze stolu, ale 500kč pokuty je smutná realita...
Zaregistrován
26. 7. 2007
ze sa este cudujes 🙄
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
12. 2. 2010
jano7B9: Já? Já už ničemu....
Zaregistrován
12. 1. 2010
Bigger: tak to je děs, ale spravedlnost nebude, pokud jí nepůjdeme vstříc, takže v téhle situaci asi jednak podat trestní oznámení na toho člověka, co střílel, jednak podat na policisty stížnost pro neoprávněné vymáhání pokuty a pro nečinnost v souvislosti s tou střelbou, nejlépe s oznámením na inspekci MV. A pokutu rozhodně neplatit, pokud nebyl pozemek oplocený ani označený, naopak by stálo za úvahu požadovat proplacení nákladů které zadržením vznikly. Dokud necháme lumpy porušovat zákon a jiné lumpy v policejních uniformách je krýt, tak ta realita lepší nebude..
Zaregistrován
12. 2. 2010
Tenzor: Asi jsem to tak měl udělat, slíbili mi ( policisté ), že to prošetří, ale doposud se nic nestalo a to je tři roky zpět...Rozhodně ponaučení propříště...
Zaregistrován
26. 7. 2007
bigger: asi si nepochopil.za zameckem sa nehlada , a na pozemkoch co su neni tvoje sa taktiez nehlada !!!
a ked uz tak chces hladat ,musis s tym ratat.mozes byt rad za pokutu len 500 kc .
napis to na detektorweb a pochovaju ta tam ,ze im robis len hanbu 😁
... Som tu deň a noc ...
Zaregistrován
12. 1. 2010
Ked to tu tak sledujem, tak mam chut kupit detektor kovou a zacat s nim hned behat po zahrade. Ale v skutocnosti to asi nebude take jednoduche sak? Asi by som nemal uspech ani keby som sa len tak vybral do lesa. Ty co chodia s detektoromi si vytipuju miesta kde sa v minulosti mohly pohybovat ludia ci chodia fakt len tak na blink? Moze mi niekto o tom povedat viac? Dakujem
. . . To, že sa niečomu všeobecne verí, vôbec neznamená, že je to aj pravda. Mýty sú oddávna najväčším ohrozením poznania. Každý, kto má odvahu ich spochybniť, je na dobrej ceste . . .
Zaregistrován
12. 2. 2010
:mrgreen: 😁 😁 Jasně, počítat se s tím musí, ale po této zkušenosti už počítám se vším....😁
Já jsem jeden - dovolím si tvrdit jeden z mála - co po sobě i na poli před rytím svědomitě uklízí po sobě díry i dírky...A pokud vím, že se chystám vstoupit na soukromý pozemek, snažím se VŽDY domluvit s majitelem...😉
Navíc, ten zámeček , je už v soukromém vlastnictví a dvakrát vyhořelý....Ze zámečku mu zbylo už jen jméno....👿
Zaregistrován
26. 7. 2007
woodmaker napsal/a:
Asi by som nemal uspech ani keby som sa len tak vybral do lesa.
mozno mal mozno nie. vsetko je stastie
presne tak .je teoreticky vacsia pravdepodobnost nieco najst.
ps: pise sa blind a ne blink 😁
... Som tu deň a noc ...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.