Zde se můžete podívat, jak se na eBay prodává Picasso
http://cgi.ebay.com/PICASSO-original-painting-gouache-COA-Appraisal-405K_W0QQitemZ280489578520QQcmdZViewItemQQptZArt_Paintings?hash=item414e7b5018
Jen další příklad, jak se prodává na největší internetové aukci a potvrzuje to slova Františka Beneše, že se podvádí od prodeje známek po prodej hubnoucích přípravků. Dávám za pravdu Blažkovi, že pokud si někdo myslí, když jsou největší rarity, nebo díla největších umělců nabízena za zlomek ceny, potom si kupující zaslouží být napálený.
Přesto bych ale pro určitou osvětu a varování před padělateli na Aukru byl.
No a už se těch blbců našlo několik 😃 😃 😃
jeden z mých koníčků filatelie a známky :)
jednou když jsem někoho upozornil, že přihazuje na padělky, tak mi odepsal, že na pravé známky by nikdy neměl a takhle, že si zaplní prázdné místo ve sbírce.
Spíš bych ale věřil tomu, že se to pak někde objeví na prodej jako součást nějaké sbírky s názvem "pozůstalost po starém zkušeném sběrateli".
já osobně raději to místo nechám prázdné, i když doma jak se zdá několik padělků přetisků 1919 taky mám. Ty se mi povedlo na aukru nakoupit v začátcích z nováčkovské neznalosti ve větších sestavách známek a docela mě udivuje, že si někdo dal práci s vyráběním padělků zcela běžných známek s několika korunovou cenou. Možná si jen někdo testoval své "umění" aby se pak mohl pustit do padělků těch dražších. Na druhou stranu mi ty padělky teď trochu pomáhají líp poznat jim podobné.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.