Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
1. 3. 2019
Pozdravujem,
Ponúkam na predaj plachetnicu Santa Maria od Amati.
Prípadne o radu kde by som ju mohol ponúknuť na predaj.
Cena: 1000 €
Obrázky:
Zaregistrován
16. 2. 2008
michalrk napsal/a:
... kde by som ju mohol ponúknuť na predaj.
Cena: 1000 €
V blázinci? 🙄
Zaregistrován
20. 7. 2010
Nová, nesložená je za 124 Euro a 900 Euro za tu práci se slepením je přeci adekvátní, ne? 😋 😋
Zaregistrován
1. 3. 2019
niekto tu asi nemá predstavu aké je to pracné a čo také niečo stojí ...kedže napr model za 145 eur sa predáva aj za 2000 eur
Zaregistrován
20. 7. 2010
Kdyby byla v láhvi, tak neřeknu ani slovo...
Zaregistrován
16. 2. 2008
Zaregistrován
1. 3. 2019
aj mne ...ale nikdy nevies ...
Zaregistrován
15. 12. 2011
Treba skúšať, možno sa niekto nájde, ktovie? :-) A Santa María bola karavela, to je typ obchodnej lode.
Zaregistrován
22. 5. 2021
Já si dokážu představit, že kdo má peníze a nemá čas (není to jen o čase, ale i o trpělivosti atd.) a chce mít takový kousek doma tak nevidím problém aby to někdo koupil (jak často se takové modely prodávají?). Koupit stavebnici je věc jedna, ale postavit jí vec druhá. Navíc postavit jí tak, aby model vypadal vyžaduje zkušenosti .... A ty také každý nemá. Až se budou prodávat takové lodě ve variantě kit a hotový model, cena bude také tomu odpovídající. Práce holt něco stojí. A je na každém, na kolik si tu svojí a svůj um cení. Ale....cena také rozhoduje o tom, jak dlouho bude takový model hledat nového majitele.
Zaregistrován
4. 7. 2010
Sice starý vlákno.
Ale pěkná, čístá práce. Desítky hodin práce. (Vyplejtat lanoví přesně dle schémat je očistec, proto lodě nedělám, i když jich mám rozdělanejch asi 5).
Bohužel, prodejný jen při osobním převzetí a v ČR na tyhle věci trh není a právě osobní převzetí limituje prodej do zahraničí.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.