Zaregistrován
6. 2. 2009
Až tento rok začal ebay uvažovať o úplnom odčlenení paypal-u od ebay. (Niekde som čítal o tom článok)
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Zaregistrován
4. 7. 2010
šlo o cca dva tisíce kč, tak jsem to nechal bejt. Zajímavý bylo, že i když jsem jim poslal Tracking number + ofocenej lístek z pošty + online odkaz kde bylo jasně napsáno že zboží je depotováno na poště z důvodu nevyzvednutí adresátem...ebay rozhodlo, že jsem nedoložil dostatečný informace o zásilce, jsou to šupáci, škoda že jako Čech nemůžu prodávat u amazonu, dal bych ebay nazdárek, jsou to šmejdi.
Zaregistrován
7. 6. 2010
ebay sa mi zda komplikovany, ano Amazon je fakt jednoduchy taky americky :-)
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Zaregistrován
12. 1. 2010
Paul: me zase tvrdili, ze zbozi nebylo placeno pres PayPal, i kdyz bylo.. pocitam ze ses zeptal co by podle nich byly dostatecne informace o zasilce a ze ti neodpovedeli stejne jako mne🙂
Zaregistrován
4. 7. 2010
ano, posílal jsem jim stížnost na kupce s otázkou co tedy chtějí.
odpověď = 0 (ještě pak měli tu drzost poslat dotazník, jak jsem spokojenej s řešením sporu, to jsem šel do kolen)
Zaregistrován
19. 1. 2011
Nechci zakládat další téma, tak se zkusím zeptat tady.
Zkoušel jsem si koupit přes internetový obchod německé pošty "Internetmarke"
Mají tam ale jakýsi systém placení POSTPAY, který by měl být navázaný na PayPal. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Zkoušel jsem se tam zaregistrovat, ale nechce mi to dokončit platbu.
Moje znalosti němčiny jsou bohužel řekněme základní, takže bych uvítal radu někoho kdo s tím má zkušenosti.
Zaregistrován
11. 3. 2018
Zdravím, osobně mám zkušenosti s e-bay, včetně placení kreditkou přes konto PayPal kladné. Pokud jsem platil více položek s násobnym poštovným u jednoho kupce, vždy mi bylo s avizem následně refundovano. Ale poprosil bych o radu někoho, kdo nakupuje na delcampe.net , resp. .de. Neumím si poradit s provedením platby, i když prodejce uvádí platbu kartou nebo přes paypal. Vždy mi chybí ten poslední krok k zaplacení, potvrzení objednávky prodejcem na mail přijde. Na delcampe mi přopadá širší nabídka. Děkuji za reakce.
Zaregistrován
30. 12. 2014
Na Delcampu kupuji běžně, vždy jsem platil buď pře Paypal, nebo převodem z účtu (IBAN). Pokud má prodejce zadán v platbách Paypal, tak po nákupu a vystavení faktury prodejcem vyberu v seznamu aukcí zaplacení a pak mě to už samo vede po vybrání způsobu do Paypalu, kde jen potvrdím částku a je to. Delcampe má ihned od Paypalu vazbu a samo se vyplní, že bylo uhrazeno.
Zaregistrován
23. 11. 2015
Pilat sa podľa mňa pýta na platbu kartou na Delcampe..Neviem,možno sa mýlim..
-s-
Zaregistrován
11. 3. 2018
Díky, měl jsem na mysli oba způsoby, nově jsem se včera registroval, chvíli trvalo, než celý proces proběhl, po zpětném ověření už vše funguje tak, jak uvádí pepahavel, pár drobných položek jsem už vyzkoušel koupil. PC, IT, software, boj na dlouhou trasu, tedy alespoň pro mě, hezký zbytek dne všem.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.