Zaregistrován
27. 11. 2011
prodejce romanicus dokáže prodat i takovéto příšernosti
http://aukro.cz/deutsche-reich-1912-let-f-el-p-v-130-r301-i4317977064.html
také tam píše bez záruky, ale už jenom to, že v aukci uvedl, že známka má katalog 130Euro mi připadá jako neuvěřitelná drzost
jak za tuhle hrůzu mohl někdo dát 510,-Kč ???
Zaregistrován
9. 2. 2008
Tuhle známku už jsme tu jednou proprali. Koupit to může opravdu jen blb. 🙄
Zaregistrován
23. 10. 2010
no, každopádně si rád počkám na další jeho aukce, kde již budou jistě všechna falza , vč fotek, řádně označena:) nemyslím, že by to byla závist, kdybych chtěl, sednu večer k tiskárně a zítra jsou na aukru falza (i s označením), jaká svět neviděl:) Rakouských i ČSR I známek na to mám dost (uherských bohužel ne, ty se nedají, právě kvůli podobným tvůrcům, pořádně sehnat). Ale když já raději prodávám známky pravé... (i když to tolik nenese). Máte pravdu, že na aukru je spousta mnohem horších prodejců (újezd apod), ale to je jako - "fotr je v base, ale von nikoho nezabil, jako ty ostatní, jenom vybral pumpu"...
Zaregistrován
27. 11. 2011
to byl pouze příklad pro neominiuse, když má pocit, že romanicus neprodává padělky které by vydával za originál 😉
Zaregistrován
23. 10. 2010
a něco k těm alibistickým popisům:
http://aukro.cz/sudety-niklasdorf-detem-4-blok-a30-i4500618494.html
opravdu si neonime myslíte, že si prodejce jen není jistý pravostí přetisku? ze sudet toho mám minimum, jsou tady jiní znalci, takže k pravosti se nebudu vyjadřovat, ale pokud by byla pravděpodobnost, že to bude pravé, myslíte, že by vystavil známky za desítky tisíc jen tak od korunky? má toho víc, to už by se jistě vyplatilo zajet za Brunelem. Nebo že by snad věděl, že je to fake?? Ale to by tam zase dal to svoje razítko falzum, ne?
Zaregistrován
21. 11. 2012
Jasně, z tisíce položek jste našel jednu, hurá!!
Ale pořád jsme u toho, že napíše bez záruky, tudíž si není jistý pravostí a nechá na každém se svobodně rozhodnout. Neprodává nic falešného, co by vydával za pravé.
Co je Vám furt po tom, kolik kdo zaplatí za aukci, je to každého věc.
Zaregistrován
21. 11. 2012
To umí každý vytisknout si na tiskárně, ale sehnat dobové falza, přineste nějaké, nebo dejte foto
Zaregistrován
16. 5. 2010
Od uváděného prodejce nekupuji a mám klid 😃 Prodejce, který mě osloví je ten, který dá fotky obou stran v kvalitním rozlišení, a pokud jde o falzum je toto jedno z prvních slov v popisu. Kličky jako bez záruky, od korunky ale možná pravé si může každý nabouchat do ..dele. Buduji svoji sbírku pomalu ale jistě a na takovéto úlety nereaguji a ani nelituji mamlasů, co tu lidovou tvořivost kupují! A někdy jsou to pálky za kterou by se dali koupit nádherné Hradčany v krásných barvách (15 hnědočervená, 200 modrá....) a pod. 😁
Zaregistrován
16. 5. 2010
neomimius - dej sem ty dobová falza, odborník ti to potvrdil jak píšeš, pokud to byl znalec určitě známku označil razítkem a zkušební značkou jako falzum (jak z toho vyčtu, že je dobové fakt nevím) Pokud to znalec nebyl pak to nebyl pro mne odborník.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.