Zaregistrován
4. 7. 2010
Já při sporu předložil tracking number, ofocenej lístek z pošty, odkaz na web stránku pošty kde bylo zřetelně uvedeno že si šmejd zboží nevyzvedl..no a případ jsem prohrál, prý pro nedostatek informací, 😃 tak jsem reklamoval na poště a po třech měsících mě napsali že zboží bylo doručeno. Takže peníze v luftu a zboží taky, děkuji ebay za "vyřešení".
Zaregistrován
14. 9. 2008
Paul napsal/a:
Já při sporu předložil tracking number, ofocenej lístek z pošty, odkaz na web stránku pošty kde bylo zřetelně uvedeno že si šmejd zboží nevyzvedl..no a případ jsem prohrál, prý pro nedostatek informací, 😃 tak jsem reklamoval na poště a po třech měsících mě napsali že zboží bylo doručeno. Takže peníze v luftu a zboží taky, děkuji ebay za "vyřešení".
ano, tohle je rekl bych zcela typicky scenar, poctivy prodejce udela co muze a presto je okraden ...
Zaregistrován
1. 1. 2009
no sám jsem zvědavý jak dopadnu.
Prodejce prozrazovat nebudu, šance, že na něj narazíte je nulová, bankovky neprodává co je mi známo, má jen tenhle jeden chybotisk, na kterém pravděpodobně zkouší vydělávat.
Vím, že záznam otevírání obálky je trošku pofidérní důkaz, ale aspoň že to, jinak bych se ani neobtěžoval s reklamací. Každá obálka se otevřením poškodí, dá se poznat, že už v ní někdo byl a znovu zalepil, bohužel na videu je to těžší.
A jako recept otevírat obálky před pošťákem? Nic pro mě.
Paul jak je možné, že jsi zboží nedostal zpátky, když ho nepřevzal?
Zaregistrován
17. 3. 2012
to nějak nechápu proč by negativ udělil jen debil???? to je jako v pořádku, že prodejce porušil smlouvu?
Zaregistrován
4. 7. 2010
chybotisky napsal/a:
no sám jsem zvědavý jak dopadnu.
Prodejce prozrazovat nebudu, šance, že na něj narazíte je nulová, bankovky neprodává co je mi známo, má jen tenhle jeden chybotisk, na kterém pravděpodobně zkouší vydělávat.
Vím, že záznam otevírání obálky je trošku pofidérní důkaz, ale aspoň že to, jinak bych se ani neobtěžoval s reklamací. Každá obálka se otevřením poškodí, dá se poznat, že už v ní někdo byl a znovu zalepil, bohužel na videu je to těžší.
A jako recept otevírat obálky před pošťákem? Nic pro mě.
Paul jak je možné, že jsi zboží nedostal zpátky, když ho nepřevzal?
Nevim jak to udělal. nepřevzal ho schválně(upozorňoval jsem ho že to má už na poště), rozjel spor, vyhrál ho a pak si to vyzvedl. Nějakym způsobem to musel zdržet aby se to po 14 dnech nevrátilo zpět a stihl dokončit spor. prostě nemám peníze ani zboží, ještě jsem prodělal na poštovnym až do N. Zélandu. Reklamace následně na poště neuznaná z důvodu doručení zboží. I jsem komunikoval s poštou novozélandskou, tvrdili že přesně nevědí proč se to nevrátilo když si zboží nevyzvedl.
Zaregistrován
24. 2. 2012
No tak jestli je toto názor většiny,tak se nedivím,že různí filutové to pořád zkouší.Já osobně nekoupím nic už od prodejce který má i jen jeden neutrální
komentář.
Zaregistrován
4. 7. 2010
jeden neutrál a nekupuješ? dobrá paranoia, na ebay chytneš neutrál ani nevíš jak, já třeba za velikost, kupci se zdál předmět malej, ale v popisu byl rozměr..a hned švihl neutrál.
Zaregistrován
17. 3. 2012
osobně by mi "nevadil" ani negativ, pokud je tam nějaké rozumné vysvětlení. neutrál by mohl být např. i za "nepřiměřené" poštovné
Zaregistrován
24. 2. 2012
V některém neutrálním je cítit negativ,ale z obavy před odplatou je to jen opatrný neutrál.Samozřejmě neberu poštovné jako náznak problému.Jen nechci dávat šanci,někomu kdo to už zkusil a nevyšlo mu to.To není paranoia,jen není důvod jit hned do všeho. Kupuji zlaté mince a šance to koupit u pohodového prodejce je vždy vysoká.
Zaregistrován
30. 9. 2010
postovne je predsa vzdy uvedene v popise.
ak sa mi zda neprimerane, tak predsa nekupujem,
pripadne bid prisposobim vyske postovneho.
a ak kupim, s postovnym tym padom suhlasim.
tak aky neutral/negativ za neprimerane postovne ??
taktiez, dat negativ za kladne vybavenu reklamaciu? to nechapem.
jacisin76@yahoo.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.