Zaregistrován
1. 7. 2008
Taky jedna zajímavost (vystřiženo z archu)
[
(nedivím se, že je číslo blízké té, kterou sem postoval mischel13 )
Zaregistrován
2. 11. 2008
Tak tady máš jinou zajímavost, ta už nebyla vystřižená z archu!😉
Obrázky:
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
12. 2. 2011
Zaregistrován
12. 2. 2011
Zaregistrován
9. 3. 2010
mike - na tú 1000 DM si dával už link v inom vlákne. Sem si dal dva linky na aukcie, ale bez komentáru. Na čo chceš upozorniť ?
Keď už sme pri tom, ja som si pred týždňom spravil radosť touto DM 50/1980😉
Obrázky:
Zaregistrován
12. 2. 2011
zdravim,
myslel jsem jestli treba nemate nekdo zajem ? , si udelat radost , kdyz je tema nemecke marky,
asi jsem myslel spatne , ze ?😞
Zaregistrován
6. 11. 2008
radost si klidně udělám budeš to sponzorovat...????😉
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
9. 3. 2010
mike - len je proste dobré k odkazu na nejakú konkrétnu aukciu pridať aj nejaký komentár, alebo otázku. Napríklad: Je to zaujímavá cena? Je predražená? Aká je katalógová / trhová cena ? Alebo preste len komentár - páči sa mi, takú by som chcel v zbierke mať a podobne. DM až tak dôkladne nesledujem, ale dá sa povedať, že čím vyšší nominál a čím lepšia zachovalosť ( u emisie 1960 a vyššie) tým sa v ponukách objavujú menej a to sa aj predajcovia snažia využiť. Môj názor na tú 1000 DM na akukciu ktorej si sem dal link je ten, že je aj na jej zriedkavosť v ponukách (v tejto zachovalosti) je až moc predražená. Pre zaujímavosť prikladám screen z Rosenberga (16).
Ceny sú uvedené v € pre zachovalosť 1 a 3 (Nemecká stupnica zachovalosti), čo by u nás mala byť zachovalosť UNC respektíve 2.
Obrázky:
Zaregistrován
12. 2. 2011
zdravim,
a omlouvam se , potom jsem si uvedomil ze jsem mel napsaat nejakou mou reakci, jenom jsem to tady prolizal a videl jsem jak komunikujete ohledne teto bankovky, tak jsem chtel jenom pridat obrazek a treba by me nekdo zajem , byl to pokus o to nekomu treba udelat radost, Je to vysokej nominal ,tak jsem si rikal ze o to nekdo bude mit zajem :-) , protoze to tady sleduji co ma kdo za sbirku a pripada mi ze je to tady klub Milionaru , Ale asi je to tim ze se tymto konickem kazdy z vas zabira hodne dlouho , Ze?
a bohuzel sponzorovat nemohu pač mam co delat sam ze sebou :-)
Zaregistrován
1. 1. 2009
Vlákno a debata, jak je dobrým zvykem tady, už se posunula trošku někam jinam. Ale proč ne.
Mike, neznám z klubu nikoho osobně, ale milionářů několik máme, to je evidentní. Za sebe Tě (omlouvám se, jestli tykám nevhodně) možná potěším, bankovky sbírám zhruba 3 roky a protože v podstatě jen chybotisky troufnul bych si říct, že se můžu pochlubit nejmenší sbírkou ze všech kolegů tady
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.