Moderátoři: Jaromir, pavlinka, smith, ikanek

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

Vytvořeno:
2. 11. 2024, 20:45

Tak to nevím, ale když se na odkaz klikne, tak obrázek tam je!
Ale něco zkusím, mám tu jeden takový pěkný tiskopísek (bohužel bez razítka) - vrácení reklamované zásilky odesílateli:

Popis obrázku

Popis obrázku

To první, předpokládám, že bude náhled, má "Popis obrázku" (+ ! + uvozovky) zeleně a to druhé jsem za uvozovkou (před Popis) odentroval řádek a ono to zčernalo. Takže asi nepozorný enter? Člověk se furt učí ...
Spíš mi není jasné jak to udělat, aby obrázky/náhledy byly na jednom řádku - kousek vedle se mi to nepovedlo.

Popis obrázku

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

Vytvořeno:
2. 11. 2024, 20:46

Heh, tak ne, vypadá to jinak.🙂
Experiment se povedl jen zčásti.

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

Vytvořeno:
5. 12. 2024, 19:48

Heute něco zcela mimořádného! Podotýkám, že mne tyto dbě obálky stály mnohem víc, než těch 10000 dalších co mám doma dohromady.
Vyvolávací cena (300 Kč) vzrostla na osminásobek.

Popis obrázku

Popis obrázku

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

Vytvořeno:
11. 12. 2024, 23:39

Tak na originál Protektorátní vnitropoštovní obálku nereagoval ... asi jich všichni mají doma pytel.
Tudíž něco jiného:
Možná si ještě někdo vzpomene, jak jsem před časem dával originální úřední přelepku, na kterou si ani dlouholetí pošťáci nepamatovali. Dnes tu mám taky originální, leč "samo-pošto" přelepky. A to na velkou (a bacha, ta je barevně!) a malou obálku (ta je čb). Při této příležitosti mne napadlo, jestli existuje i úřední přelepka na velkou obálku.

Popis obrázku

Popis obrázku

MikyM

Uživatel

Zaregistrován:
26. 2. 2020

Vytvořeno:
14. 12. 2024, 19:13

Náhodou, ty protektorátní jsou fakt dost dobrý! To se hned tak nevidí a myslím, že to perfektně doplní tvůj exponát seznamující nás s historii a použitím těchto obálek. Jen ho už musíš předělat a dodělat!

Ta šílená cena dokládá, že je vás, co se o tyto vnitropoštovní obálky na vícero použití zajíma je víc, škoda jen, že se zde oni nepodělí o své poklady tady v tomto vlákně...

Ty přelepovaný jsou takovou provozní zajímavostí, když jim na poště došly, pomohly si takto. Do exponátu jako dokald poštovního provzu taky dobrý...

Takže chválíme....!

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.