Zaregistrován
21. 7. 2007
Co doma, ve Zlíně je lépe.
Zaregistrován
7. 6. 2010
ale cesta ma vyjde drahsie ako to co by som kupil :-), ale nie v nedelu oddychujem, niekedy sa zastavim aj v Ziline... aj to raz bude, Dejvy kedy je najblizsie burza v Ziline?
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Zaregistrován
21. 7. 2007
Nejbližší velká burza je 15.5.
Zaregistrován
7. 6. 2010
diik dejvy pokusim sa prist!
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Zaregistrován
12. 10. 2010
Nemíříte někdo o víkendu do Brna?
Zaregistrován
9. 2. 2008
Já! A v sobotu.Takže kdo má chuť tak po nákupech ve dvanáct (zhruba) na obědě v bufáču.Setkání už neorganizuju, protože všichni slibují a nakonec nic. Snad se ale někteří uvidíme a posedíme.Dejvy se zase vymluvil na slezinu svazu v Praze, takže asi bez něj.
Zaregistrován
20. 2. 2011
no jo Pavli s dospělýma je to těžký 😉
pokud by se melo zorganizovat nejake setkaní je třeba dát vhodný termín
(říjen-listopad ) nejblíž -jinak je polovina lidí zcela jistě vytížena zahradou a létem 🙂
a pak nejaky motivacni polatek - treba 100kc na ucet (ktere se pak projí atd dle dohody - kdo neprijede tak mu poplatek propada )
takhle mas aspon prehled kdo by mohl prijet 😃
idealni misto je tak mezi Brnem-Olomouci-Pardubicema
jinak je to opravdu jen tlachani
PS. a co se tyce me tak me spis vyhovuje neco do pohody
cize ze by to v 11-13 hod zaclo a bylo az do vecera 😉 pokec jak o znamkach tak klidne o dalsich vecech co koho zajima - tzn jel bych pekne vlakem tam a vlakem zpet , dal si nejake pivko a nemel vycitky ze musim nekde spechat, natoz ridit - konicek je relax 😋
Zaregistrován
10. 2. 2006
Plánuji, že přijedu, ale ve 13.00 začíná schůzka sběratelů ZZ na Kotlářské ulici, takže nejpozději ve 12.15 musím z burzy "prchnout," jako minulý rok.
Zaregistrován
12. 10. 2010
Já tam budu pravděpodobně v pátek dopoledne.
Zaregistrován
9. 2. 2008
Termíny už tady padaly všelijaké a furt nikdo nemá čas.Takže se uvidím asi jen s Jaromírem a co se týče dalšího setkání, tak jedině Národní a Vysoké Mýto.Je to napůl na všecky strany a taky jediná velká výstava, takže by se dalo při tom něco vymyslet ne?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.