Zaregistrován
6. 11. 2008
ale raději až po obědě, abych po tolika návštěvách nepadl vyčerpáním... 😁
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
12. 10. 2010
Tak nám udělej fotku, jak se mu z nozder dere kouř a na návštěvníky chrlí oheň 😉
Zaregistrován
27. 3. 2009
:mrgreen: 😁 😆 😁 😁 😁
Zaregistrován
6. 11. 2008
Po tom jak to dopadlo v Holešovicích, asi ani náhodou... 😁 😈 😁
Navíc po obědě budu jistě pochrupovat mírný jak beránek... 🙂
Zaregistrován
27. 12. 2010
Zaregistrován
12. 10. 2010
Vzhledem k tomu, že žen tam bývá pramálo (a pann z těchto dam asi pouhé promile), tak se honba za obědem může stát docela nesnadným úkolem 🙂
Zaregistrován
9. 2. 2008
Tak co jste koupili? Byla jsem i vedle a to byl sakra ráj pro baby. 😃 Těch šminek a blbin- no tam jsem taky cosi koupila. Jinak pohoda. V Praze za 3 hodiny 15 minut- 315 km. A zpátky i se zácpou za Práglem a zastávkou v mekáči za 3, 50 hod. Poseděli jsme s Pavlem III a to né poprvé a je to opravdu borec. To Maďarsko má neuvěřitelně zmáklé a čuměla jsem jak jelito.😉 Jinak jsme trochu podrbali i pány ze svazu, páč mně trochu namíchli a navrhli jsme, aby šéfa mládežníků dělal Musil z Jihlavy. Jako bývalý úspěšný mládežník, který není daleko věkem, by to určitě zvládl a měla bych s ním i lepší komunikaci, než mám teď se svazem.😉 No a s těma, co jsem se nepotkala, se určo uvidíme v Lidicích ne?😉
Zaregistrován
6. 11. 2008
A že se nikdo v pátek nestavil na SČF(seděl jsem tam skoro 3,5 hodiny)...
Jinak ze známek nákup jeden katalog na Asii za 950Kč, zásobník za 200Kč a dopis za 8€. Ze známek to stálo za "píp". 😠
To už jsem mnohem více nakoupil z mincí a bankovek, ale snad si vylepším chuť za měsíc v Berlíně. 🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.