Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
12. 2. 2010
Prosím tě.....za chvíli budeš pomáhat ty mě.....😉 .....a raději grošík než lahvinku.....😁 😈
Zaregistrován
14. 3. 2008
mám tady jednoho Karla tipnul bych si to na V.c/2 podle s. tak jsem zvědavej jestli jsem se trefil.dík
Obrázky:
Zaregistrován
6. 11. 2010
Bigger napsal/a:
Prosím tě.....za chvíli budeš pomáhat ty mě.....😉
...jak se říká, dnes ty mně, zítra já tobě...😈
Bigger napsal/a:
.....a raději grošík než lahvinku.....😁 😈
...tak to uděláme následovně, Ty mně pošleš lahvinku a já Tobě grošík 😁 😁
...môže byť... 😉
Zaregistrován
12. 2. 2010
Listopad...souhlas.....
Hurley...good! a pokud jsi to myslel vážně, tak já ti klidně půllitřík slivovičky pošlu....😎
Zaregistrován
6. 11. 2010
Nu což o to.. Tož já švestičkou nikdy nepohrdnu, ale mohl bych Ti poslat snad jen tu IV.b/1 s tím dvourázem, což nevím jestli by se Ti líbilo 😐
Zaregistrován
12. 2. 2010
:shock: Že by výměna? Nechám si to projít hlavou...nejde o pálenku....ale o grošík....ten více ráz.....😕 Uvidíme.....😉
Zaregistrován
6. 11. 2010
Obávám se totiž, že by slíva převyšovala hodnotu toho plíšku😃
Zaregistrován
12. 2. 2010
Mě ani tak nejde o tu pálenku....nebo její hodnotu....😉
Zaregistrován
6. 11. 2010
...a co ten druhý grošík?😉
P.S. Ježiš snad nevypadám jako násoska co chce mermomocí směnit grošík za kořalku 😁
Zaregistrován
12. 2. 2010
Herdek, ty se cheš otento...opít, co a už brzo, že mám pravdu....?😈 Takže asi tak....jsem teď vážně dost pod presem....jednak práce - to se musí...., potom fušky - denně - nemusím, ale potřebuju něco zamáznout, tak se činím......a volněji mám tak nějak po nocích......o rodině ani nemluvě.....dej mi dva - tři týdny.....a pak si pošlem balíčky navzájem......platí? A teď jdu spát, zítra šichta a pak terénní úpravy....👿 👿 👿
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.