Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
12. 1. 2010
Tehdy nebyli fetististe pres hezke obrazky na bezcennych kouscich kovu nebo papiru, hodnotu melo hlavne to stribro v minci.
Zaregistrován
28. 6. 2008
..spíše se snažili, aby měli co nejméně stříbrného odpadu, takže i tohle pustili. Tedy pokud by to byla oficiální ražba.
Zaregistrován
3. 10. 2010
Povede se prosím někomu určit alespoň ten lepší, znovu se omlouvám za foto už mám objednanej novej toťák, jestli mohu požádat i cca cenu, díky
Obrázky:
Zaregistrován
6. 11. 2010
Levý groš bude dle Pinty určitě typ a varianta V.c... blíže teoreticky V.c/2 (ty tvary písmene S mi dělají trochu problém).
No a ten pravý groš... podle stavu a fotky těžko říct..podle široké koruny bych si možná ještě tipnul IV. typ nebo V.a či V.b, obávám se ale, že bližší určení nebude možné
Zaregistrován
3. 10. 2010
Děkuju , mužu tě požádat o cca cenu? díky
Zaregistrován
6. 11. 2010
No vidím, že jsou vystaveny na jednom aukčním portále, takže cenu určí trh😉 ale pokud jsou žádány moje tipy, tak ten první cca 200-300 czk, druhý max. 100.
Zaregistrován
20. 8. 2007
určil bych je stejně jako Hurley
předpokládám, že cenu se zanedlouho dozvíte přesně - myslím, že je nabízíte na nejmenovaném aukčním serveru
Zaregistrován
6. 11. 2008
taktak, není ani důvod, proč je určovat...(prodejce či kupující to mohou udělat sami)
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
3. 10. 2010
Prodejce zatím bohužel určovat neumí, děkuji za Váš čas a ochotu
Zaregistrován
12. 2. 2010
Tak budem se věnovat grošům a jejich určování než aukčním servrům, ne? Mám tady jednu V.-tku......tipnem si další určení nebo to uzavřem jen V.?/?
A zajímavé je poškozené razidla ve smyčce ocasu....že Korunko!?😉
PS: lepší fota, ne? 😁
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.