Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
..tak přiznejte se, kdopak mne dnes přehodil na tom Kájovi s kroužkem? Už jsem si myslela, že ho konečně koupím, ale zase nic. Když si vzpomenu, že už jsem měla jednoho asi před rokem na cestě domů a stratila mi ho pošta.... já mám pech 😞 No, ale za to si budu moci koupit něco jiného, no.. 😃
Pokud to byl někdo od tud, pochlubte se pak ...
grose Karla IV. je asi nejvetsi traga - nejhorsi stavy ze nesmyslne penize. pritom jich sou mraky. z toho duvodu mam u tohoto panovnika v podstate nulove prirustky. souhlasim s Hurleym - bud rada, dockas se lepsiho.
..no, vám se to říká, s kroužkem v ocase, jako tento, čekám už více jak dva roky a stále nic. S cenou bych trošku oponovala- po dočištění a lehké patinaci to bude na Karla slušný kus. Musíme si uvědomit, že v druhé polovině vlády jsou groše raženy poměrně nedbale, takže tento už je průměrný až lehce nadprůměrny- ve srovnání s posledními typy. Takže bohužel v tomto případě moc ráda nejsem, i když je pravda, za tuto cenu se dá sehnat sice pěkný groš, ale groš z počátku vlády, které se hojně vyskytují v pěkných stavech, ale prostě to není lev s kroužkem 😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.