Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
27. 3. 2009
Počet vystavených položek na Přiklepni se pomalu blíží Odklepu - jako bod zlomu tipuji konec září, kdy bude Přiklepni definitivně filatelistickou dvojkou, odlišná situace je zatím u pohlednic - sběratelé - nabídněte tu své pohlednice, pak se nastoupí podobný trend jako u filatelie!
A že se tu neprodává? Ale prodává a víc než jsem prodal kdy na Odklepu!
Zaregistrován
12. 1. 2010
Škoda, že to není vidět i u mincí... na Aukru už se téměř nedá nakupovat a na odklepnuto bych to ani nezkoušel. Přitom si myslím, že existuje spousta sběratelů, kteří by touto cestou mohli nabídnout přebytky..
Zaregistrován
6. 7. 2009
To srovnani bohuzel trochu kulha, neberete vubec v uvahu napr. max.dobu vystaveni (60 vers.20 dni).
Zaregistrován
27. 3. 2009
Délka vystavení hraje roli jen u jednorázově nabídnuté položky, pokud se určitá položka opakuje, tak je jedno jestli visí 2x 60 dní nebo 6x 20 dní - což byla na odklepu situace zcela běžná jak u známek tak hlavně pohlednic. Takže bych souhlasil s výtkou jen do určité míry. A Prodej jsem měl na Odklepu nižší než mám tady 😃
Zaregistrován
27. 3. 2009
Tak došlo k tomu, co se dalo předpokládat - odklep zrušil poplatky za vystavení aukce - že i přechodné zrušení vedlo k raketovému růstu počtu položek filatelie a pohlednice nebylo překvapením. Jinak to dost dlouho trvalo, než Otto přišel k rozumu a zrušil zpoplatnění úplně. Bylo by ale velikou chybou nechat Přiklepni plavat - i při menším počtu nabídek je poměrná úspěšnost prodeje, takže zůstávám - a ani si nemohu rejpnut na fóru u odklepu protože jsem za kritiku zpoplatnění dostal ban.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.