Moderátoři: smith
Zaregistrován
27. 6. 2008
Ved prave, ze vsetko pochadza z Madarska. Peter vdaka, vedel som ze ty budes mat v tom prehlad 😉
Zaregistrován
16. 8. 2008
vtipne, ked chces kupit perforovane (MUSTER) RU koruny s pretlacou DO alebo neperforovane s "ausgegeben nach 1920 okt, 4" (hlavne 1 a 2 koruny), najdes ich v Madarsku a nie v Rakusku😃
v pozadi bude asi to ze novy katalog od Adamovszkyho ma pri kazdej RU bankovke:
s perforaciu MUSTER => cena TC
Zaregistrován
1. 6. 2010
niečo na predaj , výmenu (viem, že to nie je žiaden zázrak, nečakám veľa)
foto druhej strany môžem zaslať na e-mail.
Obrázky:
joeolahfamily@azet.sk
Zaregistrován
23. 1. 2011
Zaregistrován
27. 2. 2010
Mám k dispozici celkem 8 kusů pětistovek 1997, série D různých vyšších sérií ve stavu, který lze popsat jako "oběhový" - plus mínus 2-3. Žádná není natržená ani prodřená. Pokud by měl někdo zájem, napište svou cenovou představu a počet kusů, o které byste měli zájem, na mnovak55@volny.cz. Nabídka platí do zítřejšího poledne.
Pro neznalé: problematika těchto sérií se řeší ve vlákně ČR série (Naše papírová platidla) na několika různých místech, např. tady. (V příspěvku 240 v tomto odkazu je mj. foto jedné z nabízených bankovek.) Bylo jich vydáno velmi málo (max. 10.000 od každé série D29-D56), většina z nich zmizela z oběhu bez povšimnutí. Nabídku ocení zejména sběratelé "na série".
Zaregistrován
1. 7. 2008
Vážení kolegové,
měl bych pro vás myslím opět velmi zajímavou nabídku - originální Kartotéku platidel, kterou na své pobočky distribuovala SBČS - sekce Zkušebna platidel. Kartotéka je tvořena formou karet, které se zakládaly pro jednotlivé státy (a SBČS je v průběhu let pomocí dalších karet rozšiřovala a aktualizovala). Tato kartotéka je z pobočky SBČS Vsetín (místní pobočka Rožnov pod Radhoštěm), obsahuje něco přes 500 karet k platidlům z 26 zemí + přes 100 karet zobrazujících a popisujících různé typy cestovních šeků (různých států).
Karty jsou opatřeny razítkem pobočky (s datem), semtam doplněna ruční poznámka (vyznačení prekluzních lhůt a pod.).
Nejzajímavější jsou z mého pohledu karty obsahující popisy zadržených padělků na území ČSSR (popis padělku, míra nebezpečnosti, charakteristické znaky, lokalita, kontrolní číslo a série....).
V případě, že byste měli o zmíněný materiál zájem, dejte mi vědět (vč. cenové nabídky) na e-mail y160z@seznam.cz .
Zatím to píšu sem na fórum kde jsou lidi z branže, pokud přijde "nabídka, co se neodmítá", rád tuto kartotéku přenechám a budu vědět, že je to "v dobrých rukou" :-) stějně tak, jako jsem tady prodal komplet časopisů Notafilie, Bankovka, Sběratelské zprávy atd. Kdyby zájem nebyl, tak to hodím na Aukro nebo zkusím prodat jinde.
Zde vyobrazení:
[
[
[
[
[
[
[
Zaregistrován
1. 7. 2008
ještě doplňuji - kdo by měl o tuhle zájem, nabídka platí do pondělka (13.6.) pak rozmyslím prodej zájemcům, co se ozvou, nebo dám na Aukro.
- ještě odpověď na několik dotazů, co se mi sešly - ty další materiály (co jsem zveřejňoval k prodeji před rokem - časopisy a knihy) byly obratem prodané, takže ty opravdu už nemám
Zaregistrován
25. 6. 2011
Máte ještě nějakou tu desetikorunu 1986? Měla bych o jednu zájem. Za kolik by to bylo?
Díky za reakci
Zaregistrován
2. 7. 2011
Na aukru prodávám tyto bankovky:
10 Kčs - 2ks z roku 1986, P 53 a V 60
20 Kčs z roku 1994, B 08
20 SK - V18677683
viz.uživatel: Shadow_888888 http://aukro.cz/show_user.php?uid=19147465&type=fb_all
odkaz na jednu z uvedených http://aukro.cz/10-kcs-2ks-z-roku-1986-p-53-a-v-60-i1696335805.html
Zaregistrován
13. 3. 2011
To tomi: mal by som mozno zaujem o par bankoviek moj email. Maurox89@azet.sk
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.