Zaregistrován
27. 2. 2010
Zeptám se zkušenějších: lupy a UV lampy jsou věci, které patří k běžné výbavě asi každého z nás. Prodává se nějaké "prosvěcovadlo" bankovky? Mám na mysli něco podobného jako ta věc, kterou mívali (možná ještě mívají) ve fotolabech - (většinou neprakticky velký) pult, na který se položil negativ tak, aby se z něho daly pohodlně vybírat políčka negativu. Vzhledem k tomu, že nevím, jak se "tomu" říká odborně, tak ani nevím, co mám v různých eshopech hledat. Samozřejmě mně napadají způsoby, jak to vyrobit na koleně, ale pomalu začínám přemýšlet nad tím, jak mám příbuzenstvu odpovědět na otázku "Co chceš na Vánoce?" a tohle je docela dobrý nápad. Odpověď: "Hnědého legionáře." by mi totiž asi po pohledu rodiny do Bajera přispěla k ustanovení opatrovníka... 😞
Zaregistrován
14. 9. 2008
trava ma docela pekny maly prosvetlovaci pultik, znacka FOMEI, mozna doda nejakou podrobnost ...
Zaregistrován
21. 7. 2007
Potřebuješ to pouze na domácí práci nebo i na burzy?
Zaregistrován
27. 2. 2010
Stačí na domácí práci, ale ocenil bych, kdyby to trochu vypadalo. Velikostně tak, aby se tam dala položit největší bankovka (resp. např. ty velké ruské 100 a 500 rubly).
Zaregistrován
16. 8. 2009
Zaregistrován
27. 2. 2010
Díky moc! Jakmile člověk ví, že se to jmenuje "prosvětlovací box", hned je to lepší. Z té Hamy se dá vybrat.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.