Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
10. 11. 2017
Hledám informace a staré publicity psacího stroje Mirina, Monta & Granta.. Ví někdo něco?
(aprilmarch@virgilio.it)
Zaregistrován
16. 11. 2014
Zdravím,mam v nabídce stroj kufrikový torpedo-německý.........................má nekdo zajem?
Zaregistrován
16. 11. 2014
to jo Torpedo...........😁
Obrázky:
Zaregistrován
16. 11. 2014
Další blb na scéně !!!!!
Zaregistrován
23. 11. 2015
Nemyslím,že ďalší...😉
-s-
Zaregistrován
8. 2. 2018
Dobrý den, mám tady několik psacích strojů a ráda bych je prodala, vše jsem tady pročetla, ale nedokážu odhadnout reálnou cenu na prodej. Můžete mi prosím poradit? Všechny jsou funkční. Ale co se týče vzhledu, tak jsou hodně opotřebované lišty pod mezerníkem. Sem tam prasklá nebo oloupaná barva.Děkuji.
Ten první je Triumph, značka je pouze zezadu.
Obrázky:
Zaregistrován
23. 11. 2010
Z toho staršieho prieskumu, ktorý tu je, myslím na predošlej strane, sú to stroje z hladiny 35 - 80 €. Vzhľadom k tomu že sú funkčné, vcelku zachovalé, majú úpravy pre českú (česko-slovenskú) klávesnicu, tak možno aj okolo 50 €. Záleží na okolnostiach. Niekto možno uprednostní konkrétnu značku, niekto má radšej kufríkové, možno sa práve niekomu viac bude pozdávať dlhý valec - alebo tá pozoruhodná vidlicová podpera pre papier - STOEWER - druhý zhora :-) (Môj osobný typ: 20, 35, 25, 25, 30, 35).
Zaregistrován
8. 2. 2018
Děkuji moc! 😉
Zaregistrován
23. 11. 2015
Toto tiež píše.Síce nie písmená,píše čísla,ale novú tému kvôli tomu zakladať nebudem,to mi svedomie nedovolí.Je to kus peknej a ťažkej mechaniky,kalkulačka,ale sklamaný som z toho,že to je z NDR z nejakých asi 60-ych rokov..Myslel som,že je to staršie.
Zrejme typ D II c..🙄 Bavil som sa s tým už dávno,malo by to tak byť.
-s-
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.