Zaregistrován
6. 1. 2013
Zde pravděpodobně někdo a mohla to být i firma použila tělo odznaku, jak říkám, nikdy jsem neviděl Obrázky jsou zajímavé
Obrázky:
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
6. 1. 2013
KRÁLOVSTVÍ ROMANIA (1881-1947) - BADGE
odznak pravděpodobně Royal Naval Academy Constanta. Zlacené pravděpodobně dělal společnost Karnet & Kisely v Praze, stříbro, zčásti. Enamelled, nýtované čtyřikrát na klopě, s kolíkem to s československým puncem pro 900 Silver ( „králičí hlavy“), stříbrná puncovní „900“ a značka výrobce „KK“.
Tak jsem si přece vzpomněl,😲 je to fakt vzácný odznak. Problém je kdo sbírá právě staré Rumunsko
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
6. 1. 2013
Ještě lepší obrázek ta firma KK Praha a ryzost je lépe vidět.
Obrázky:
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
25. 4. 2018
Dekuji, kde sehnat na Vas email abych Vam tam napsala? :-)
Zaregistrován
6. 1. 2013
To je během týdnu druhý.
Stačí si otevřít Altmann a někde tam bude, nebo jsem minulý týdem meil vkládal přímo sem.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
6. 1. 2013
Zaregistrován
12. 6. 2012
Tak to si zaslouží zápis do kroniky!!😁
Zaregistrován
12. 1. 2013
Při objednávání vyznamenání či odznaků měla firma Karnet-Kyselý řadu polotovarů a komponent, z kterých byla schopna podle přání zákazníka tyto sestavit. Důvod byl jediný - peníze.
Nechat totiž vyrábět novou raznici pro nový speciální odznak či dekoraci bylo velmi drahé.
Proto se lze setkat se vzhledově podobnými odznaky či dekoracemi, které si ale nechaly udělat různé svazy či spolky.
Zaregistrován
28. 10. 2015
To zní celkem logicky, existuje i nějaká oficiální evidence těchto exemplářů firmy Karnet kyselý
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com
Zaregistrován
6. 1. 2013
Existuji prodejní a nabídkové katalogy firmy, ale to musí někdo doma nají a potom nás všechny poučit. Takto se třeba vyráběli i veteránské kříže, tělo bylo jednotné a středy se měnily, psali jsme na toto téma v Signu.
Ladislavaliev@atlas.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.