Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
22. 10. 2010
koukam, ze tu neni skoro zadne Rakousko, tak alespon prispeji svou troskou do mlejna. A douam, ze se pridaji i dalsi ...
Zaregistrován
22. 10. 2010
jeden z nejlepsich 4-bloku v Cesku a na Slovensku
Zaregistrován
22. 10. 2010
Zaregistrován
22. 10. 2010
------ nemohly byt ty stranky trosku sirsi ????!!!
Zaregistrován
6. 11. 2008
Sešitek je moc pěkný, ten 4-blok není špatný ale ukazují se pravidelně lepší(loni jsem mohl v Praze koupit 6-blok) a už vůbec nechápu kčemu vůbec ten atest, kde navíc Hirš (trochu trapně) cituje číslování dle svého kompilátu, když to nikdo co vím skoro nepoužívá na rozdíl od Michel-a nebo ANK...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
22. 10. 2010
chapu, ze mnoho lidi nema rado Hirse diky medializovane kauze, nicmene ja si jeho prace nemirne vazim a predpokladam, ze mnoho sberatelu Rakouska take. Jeho katalog je psam v narodni reci a to je preci jen obrovska pomoc. Cislovani je podle standardu ANK ( Fe. )
co se tyka Michela, o tom mam, bohuzel, jen to nejhorsi mineni. Povazuji jej za klamlivy a neprofesinalni katalog ( mam na mysli rakousko- special ).
Jeste dovetek. Nevim z jakeho duvodu nazyvate Hirsuv katalog "kompilatem". Byl bych rad, kdyby jste mi to osvetlil :-)
Preci jen jsem amater a rad se necham poucit.Info zhanim vzdy a vsude.
P.S. ja jsem zatim lepsi 4-blok nevidel a ten co byl na aukci u Klima mel tolik "poruch", ze se ani za 4-blko nedal povazovat..... 6- blok je uz super vec, jen bych to asi nezaplatil.
Zaregistrován
17. 11. 2006
Dráčku, tomu čtyřbloku se nedá nic vytknout. A nejde o to, co jsi mohl koupit, ale co máš.
Zaregistrován
22. 10. 2010
jak vlozim obrazek tak, aby byl cely a po kliknuti na nej se zvetsil ???? nide jsem to nenael, respektive, ikde to neni PORADNE popsano ....
Zaregistrován
26. 7. 2007
kolo101 napsal/a:
jak vlozim obrazek tak, aby byl cely a po kliknuti na nej se zvetsil ???? ...
stiahol som si tvoj obrazok, a skusil sem nahrat , a nahral sa ako tak , ze po kliknuti sa zvacsil😉 . neviem preco to tak je.
na http://img.janforman.com/ ide nahrat obrazok az 4 MB
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
22. 10. 2010
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.