Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101
Zaregistrován
23. 2. 2009
To je asi pravda, ale nevystavuje on přeci jen něco trochu jiného - "Hungary-pre-stamp period"?🙂
Zaregistrován
19. 4. 2014
Viem ale ja aj predznamkove dopisy radim do Rakuska ,ved su z jeho uzemia a patria do poštovej historie.Ukažka z jeho publikacie.
Obrázky:
mamabc1234@gmail.com
Zaregistrován
19. 4. 2014
Emisia 1922/24-ANK 425-432,štvorbloky a skuška tlače v čiernej barve-velmi zriedkave.Pozna niekto ten černotisk?
Obrázky:
mamabc1234@gmail.com
Zaregistrován
19. 4. 2014
Tak ešte pridam doporučeny letecky list .Pozornemu oku určite neujde že je niečim velmi zaujimavy.
Obrázky:
mamabc1234@gmail.com
Zaregistrován
23. 2. 2009
Je adresovaný do maďarského Vesprimu. A razítka Vídně mají 2 data - na známkách je 30.X.22 - asi standardní podací na přepážce - i když před Wien 1 je nějaký pro mě neidentifikovatelný znak. Druhé je datované 31.X.22 a má dole Flugpost.
I ta R-nálepka s Abt. 4 (asi Abteilung - oddělení) nevypadá typologicky jako každá druhá.
Tak jsem se třeba trefil🙂
Zaregistrován
19. 4. 2014
Tak všetko si popisal presne /ako vždy/.Pri leteckych listoch je bežne že podacie razitko je jeden aj viac dni pred odletom.Ak sa lietalo denne tak je to den pred odletom,ak ale len raz za tyžden tak listy čakali na letisku aj niekolko dni.Letecke razitko sa davalo až tesne pred odletom a kedže let bol vačšinou rano,skor ako stihla prist pošta z daneho dna.To čo je pred Wien je 1/1 ,označenie post bezirk presne ako na R nalepke.No ale stale tam je ešte jedna vec a to je ta najdoležitejšia.Tato emisia leteckych znamok bola vydana 31.X.1922.Tento list je na prepažke opečiatkovany o den skor ako bola emisia vydana.
mamabc1234@gmail.com
Zaregistrován
12. 10. 2010
Se souhlasem majitele, respektive na jeho návrh, vkládám sken velice zajímavého materiálu. Jaký je Váš názor? Souhlasíte s popisem?
Obrázky:
Zaregistrován
3. 3. 2015
dobrý večer jak je to od Jindry Zronka není co řešit ještě jsem se nesetkal s nikým kdo by toto umněl lépe popsat škoda že už je moc " mladej na rozdávání pokynů" já jse se u něj učil sbírat Rakousko časem jsem se do toho dostal ale na něj nemám ani dnes Jitrka z Moravy
Zaregistrován
22. 10. 2010
a ja si rikal, odkud to pismo znam ....
jojo ... tady neni co resit ... perfektni vecicky, vzdy super popis, to fakt dokaze malo kdo .... s kolegou JW souhlas na 110% !!!!!!
jen doufam, ze se jeho "nerozprchnou" posvete, jako mnojo jinych super veci a najdou nejakeho pokracovatele, alespon v nejakem, byt minimalnim, rezimu...
hrozne bych tomu fandil :-)
Zaregistrován
27. 4. 2018
Pokud ještě tuto emisi děláte, mám reko +expres celiny, dopisy, frankované pošt. formuláře atd. Pište na e-mail: 119plzen@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.