Moderátoři: sberatel_ja, smith

Nargalen

Uživatel

Zaregistrován
30. 8. 2011

#11 - 31. 8. 2011, 15:56

Děkuji všem za reakce. Ještě se tedy zeptám, jak moc se bazíruje na nějaké zavedené "správnosti" toho klíče. Abych to všechno na archy nenalepil podle toho, jak uznám za vhodné a nebyl pak odmítnut (nebo požádán o snížení ceny) s tím, že "takhle blbě seřazené to nechcu/chcu levněji".

amuT

Uživatel

Zaregistrován
25. 1. 2011

#12 - 14. 3. 2012, 16:51
Zdravím, nastala u mě doma klasická situace - našel jsem soustu setříděných i nesetříděných nálepek na zápalkové krabičky. Ty nesetříděné se snažím setřídit a nalepit na archy A4, klíč volím víceméně množstevní se zřetelem k tomu, jak jsou setříděné ty už hotové archy (čili třeba série vojenství, zemědělství, kosmonautika, bezpečnost, agitace atd.) Měl bych nicméně na vás, věci znalé dotaz: jaký způsob připevnění nálepky na aršík je nejvhodnější? Ty už hotové jsou řešeny kouskem izolepy, napadly mě ještě obyčejné cenovky, případně jiné samolepky. Zároveň by mě zajímaly jakékoliv vaše připomínky a názory k tomu vlastnímu způsobu řazení, jestli existují klíče vhodnější, méně vhodné, čeho se vyvarovat atd. ...

Pokud se jedna o ceske a slovenske nalepky pro razeni doporucuji toto ;-)
https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/prodam-vylepni-listy-na-ceske-a-slovenske-nalepky-11735

dědek

Uživatel

Zaregistrován
23. 3. 2009

#13 - 11. 11. 2012, 13:48

Pro pamětníky:

Obrázek vložený uživatelem

Obrázek vložený uživatelem

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.