Moderátoři: sberatel_ja, smith

Děkuji všem za reakce. Ještě se tedy zeptám, jak moc se bazíruje na nějaké zavedené "správnosti" toho klíče. Abych to všechno na archy nenalepil podle toho, jak uznám za vhodné a nebyl pak odmítnut (nebo požádán o snížení ceny) s tím, že "takhle blbě seřazené to nechcu/chcu levněji".

Zdravím,
nastala u mě doma klasická situace - našel jsem soustu setříděných i nesetříděných nálepek na zápalkové krabičky. Ty nesetříděné se snažím setřídit a nalepit na archy A4, klíč volím víceméně množstevní se zřetelem k tomu, jak jsou setříděné ty už hotové archy (čili třeba série vojenství, zemědělství, kosmonautika, bezpečnost, agitace atd.)
Měl bych nicméně na vás, věci znalé dotaz: jaký způsob připevnění nálepky na aršík je nejvhodnější? Ty už hotové jsou řešeny kouskem izolepy, napadly mě ještě obyčejné cenovky, případně jiné samolepky. Zároveň by mě zajímaly jakékoliv vaše připomínky a názory k tomu vlastnímu způsobu řazení, jestli existují klíče vhodnější, méně vhodné, čeho se vyvarovat atd.
...
Pokud se jedna o ceske a slovenske nalepky pro razeni doporucuji toto ;-)
https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/prodam-vylepni-listy-na-ceske-a-slovenske-nalepky-11735
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.