ahoj,
známky v albu si řadím podle zemí v abecedním pořadí.za určitou zemi zařazuji příslušné známky a takhle se album pomalu plní,ale dnes jsem objevil známky nové země kterou v albu nemám zavedenou.jenže tahle země je abecedně až někde uprostřed alba.to musím celé album předělávat nebo je nějaký jiný postup?..jak třeba řádíte vy?
děkuji

Pokud sbíráte "známkové země" = všechny existující/bývalé, které vydaly známku - je dobré si pořídít publikaci B.Hlinky a L.Muchy Filatelistický atlas známkových zemí a/nebo kouknout se EM](http://www.volny.cz/geophila/menu2_1.htm).
Akir
Nové Evropské Známky

lower: nejsem sice filatelista ale pripada mi vhodnejsi radit v albech znamkove zeme ne dle abecedy ale dle data vydani prve znamky a v albech pocitat s urcitou rezervou pro zatim chybejici zeme. Budou totiz stale pribyvat nove znamkove zeme a tak kdyz budou razene chronologicky budete pripadne prerovnavat urcite mene casto nez pri abecednim poradi.

Lépe využívat volné listy - tam žádný problém s "doplňováním doprostřed" nehrozí :-)
Akir
Nové Evropské Známky

Zdravím,
mám dotaz k řazení známek, nebo spíš prosím o radu. NEchtěla jsem zakládat další téma, tak jsem to přidala sem. Sbírám známky z ČR a zatím mi leží jen v obálkách na stole. Album je na cestě. A tak mi přišla na mysl věc, jak známky řadit. Zda podle ročníku, nebo podle jednotlivých skupin, jako jsou třeba svátky, dětem, technika, umění, .... zvěrokruh a tak. Děkuju🙂

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.