Zaregistrován
31. 8. 2008
Prosím vás, nevíte někdo, které 5 rubly z roku 1909 jsou vzácnější? Jestli ty se 3místným číslovačem (+ 2 písmena), nebo ty s 6místným číslovačem (+ 2 písmena) liší se na nich podpis guvernerů. V aukcích jsem ten první tp viděl málokdy. Já osobně mám oba.
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Zaregistrován
31. 8. 2008
P.S. chtěl bych se zeptat, zda byly v roce 1961 tištěny v SSSR 200, 500 a 1000 rublové bankovky nebo ne. Někdo mi říkal že ano a někdo že ne, ale ještě jsem je nikde neviděl. P.S. 2: omlouvám se za chybu, měl jsem na mysli ,,typ´´ ne ,,tp´´.
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Zaregistrován
1. 9. 2007
P.S. bankovky z 1961 neobsahují vyšší niminály než 100 Rublů ty byly až v roce 1991
Pár, opravdu pár přebytků naleznete zde:
www.bankovky.ic.cz
Zaregistrován
31. 8. 2008
Děkuji za odpověď. Těm, co mi říkali, že byly i 200 rubly (a vyšší) v roce 1961 jsem to také říkal (to, co jste mi napsal vy), ale hádali se se mnou tak přesvědčivě, že mne samotného zmátli. P.S.ta první otázka mne zajímá také a za odpověď na ní bych byl vděčný.
Zaregistrován
31. 8. 2008
Rád bych znal odpověď na tuto otázku: Prosím vás, nevíte někdo, které 5 rubly z roku 1909 jsou vzácnější? Jestli ty se 3místným číslovačem (+ 2 písmena), nebo ty s 6místným číslovačem (+ 2 písmena) liší se na nich podpis guvernerů. V aukcích jsem ten první tp viděl málokdy. Já osobně mám oba. /žedem děkuji za odpověď, s pozdravem M. JUNG .
Zaregistrován
30. 1. 2009
S 6-místným číslovačem ( Коншин).
Zaregistrován
31. 8. 2008
Děuji za odpověď a ještě bych rád věděl, o kolik jsou cennější ty se šestimístným číslovačem oproti těm s třímístným. (Co znamená nápis ,,Коншин´´), uvedený na konci Vašeho příspěvku? P.S.Omlouvám se za chyby v mém posledním příspěvku. (Místo ,,tp´´ jsem chtěl napsat ,,typ´´ a místo ,,/žedem´´ jsem chtěl napsat ,,Předem´´)
Zaregistrován
6. 11. 2008
,,Коншин = Konšin" je podpis úředníka
To už se ve škole ani neučí azbuka? To je úpadek, ale počkejte, ono se brzo zase začne😁😁😁
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
20. 9. 2008
Tobě se stýská?🙄
Zaregistrován
6. 11. 2008
Jen počkejte žádná angličtina a němčina, ale ruština a čínstina.....dejte na má slova dojde😁
Aneb jak řekl klasik obchod je obchod...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.