Moderátoři: Jaromir, pavlinka, smith, ikanek

MikyM

Uživatel

Zaregistrován
26. 2. 2020

#161 - 9. 9. 2024, 08:30

Ten znatelně menší počet lidí mě překvapil, možná vedro, možná i to, že Sběratel svojí velikostí už přerostl sám sebe a funguje dnes jako klasický veletrh- ukázat se, zákazníkům, konkurenci, že firma existuje, navázat kontakty, propagovat, co prodáváme, svoje aukce, nejnovější katalogy... a klasické sbírání, klasická podoba "burzy" se vytrácí...

Ale asi to tak ale má být, přirozený vývoj, veletrh není burza..., ale je to jen můj názor...

MikyM

Uživatel

Zaregistrován
26. 2. 2020

#162 - 9. 9. 2024, 08:39

Mě tam letos táhla ta !poštovní průvodka" z Titaniku, kterou získal pan Kopřiva. Miluji tyto artefakty, mající svůj silný příběh. A tento lístek ho má...

https://www.sberatel.info/investice-do-sberatelstvi/vzacny-sberatelsky-kousek-z-titanicu-bude-poprve-vystaven-na-veletrhu-sberatel/

Prostě jsem ho chtěl vidět na vlastní oči. A jeho prezentace zde byla opravdu na velice solidní úrovni!

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

MikyM

Uživatel

Zaregistrován
26. 2. 2020

#163 - 9. 9. 2024, 08:43

Slavnostní prezentace korespoňďáku a tiskového listu známek s přítisky ...

Obrázky:

MikyM

Uživatel

Zaregistrován
26. 2. 2020

#164 - 9. 9. 2024, 08:54

Jinak jako každý rok v poslední době...kromě klasické filatelie, tuny 0 eurovek, hromady 2 eurovek, bankovek a bankovek pana Zapadlíka, pohledů novodobých šuntů bez jakékoliv sběratelské hodnoty, které z lidí jen vytahají peníze. Ale ať si každý sbírá, co mu udělá radost😃

Já i letos jsem si nakonec našel dva kousky z Brna do mé sbírky, takže, za mě spokojenost.
A i ta fronta u stánku České pošty na KL s Titanikem nebyla letos tak veliká a dala se v tom vedru vydržet...
Takže letos vlastně dobrý a není proč se sem nekouknout, aby člověk viděl, zase za rok ...
A pro sběratele pivních tácků mám tip - U Fleků po mnoha letech změnili design tácků!😁

Obrázky:

gorila

Uživatel

Zaregistrován
27. 12. 2010

#165 - 9. 9. 2024, 09:24

Hmm, dorazila jsem, v pátek, po půl druhý, cestou jsem potkávala odcházející geronty. Venku několika metrová fronta - plná gerontů, 40 stupňů na slunci - se pět minut nehýbala. Tak jsem se otočila a šla jsem na BUS na ČM.

Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.

MikyM

Uživatel

Zaregistrován
26. 2. 2020

#166 - 9. 9. 2024, 09:46
Hmm, dorazila jsem, v pátek, po půl druhý, cestou jsem potkávala odcházející geronty. Venku několika metrová fronta - plná gerontů, 40 stupňů na slunci - se pět minut nehýbala. Tak jsem se otočila a šla jsem na BUS na ČM.

A nestála jste tu frontu na 0 eurovku? Ta byla skutečně dlouhá a skoro se nehýbala- viz foto v dřívějším příspěvku ...
U obou budek, kde se prodávaly lístky u vstupu do haly, byli v průměru tak 2-3 lidé..
Tak nevím ...😕

A pak, ženy mají na veletrh vstup zdarma, nemusela jste stát žádnou fronzu...

gorila

Uživatel

Zaregistrován
27. 12. 2010

#167 - 9. 9. 2024, 10:31

Hele, těžko říct...

Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.

Guldiner

Moderátor

Zaregistrován
28. 10. 2015

#168 - 9. 9. 2024, 20:27

Miky 👍

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

tul-uk

Uživatel

Zaregistrován
8. 7. 2014

#169 - 10. 9. 2024, 16:04

Pátek a sobota (6. a 7.9.2024) na letošním Sběrateli. Vedro, hodně lidí, málo místa. První den, šel jsem na oběd a za 350 korun zakoupil řízek s brambory. Prodávat takové pokrmy byl mělo být považováno za trestný čin. Řízek tvrdý tak, že by se s ním dalo řezat sklo. Sice mě napadlo, že bych ho mohl hodit po personálu, ale pokud bych kuchtíka trefil, bylo by po něm.
Náladu mi spravilo několik úlovků do sbírky. Dopis vyplacený známkou k 70. nar. TGM zaslaný do USA, toulavý dopis, pěkná poštovna a na konci letecký dopis.
Poučení, příště si beru housku se salámem.

Obrázky:

numismat

Moderátor

Zaregistrován
25. 7. 2006

#170 - 10. 9. 2024, 16:40
A nestála jste tu frontu na 0 eurovku? Ta byla skutečně dlouhá a skoro se nehýbala- viz foto v dřívějším příspěvku ... U obou budek, kde se prodávaly lístky u vstupu do haly, byli v průměru tak 2-3 lidé.. Tak nevím ...😕 A pak, ženy mají na veletrh vstup zdarma, nemusela jste stát žádnou fronzu...

Skoda, prisel jsem v patek v jednu, u praveho vstupu do haly zminena fronta na bezcenne 0 eurovky, vlevo pokladna a vstup na vystavu zcela volne, uvnitr uz taky nebylo nijak narvano, jen trochu teplo, ale spravilo to jedno pivo ze stanku primo v hale.

numismat@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.