Zaregistrován
28. 10. 2015
Pěkný, přesně tak, pokochat,poklábosit o tom to je, alespoň já to tak měl.
Ovšem také se rád hrabu v nabídce různého oběživa,na takový akcích toho s pravidla bývá spousta.Pamatuji si , že posledně sem vyloudil několik docela zajímavých ročníků prvorepublikových mincí, pán to měl volně i v albumech , cenou vycházel ze starého katalogu Novotného.Krasné zachovalé kousky 50 hal.25,26,27 v podstatě za symbolickou cenu až mi to bylo hloupý, zaplatil jsem dvou násobek toho co chtěl..
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com
Zaregistrován
20. 3. 2019
barbare - jo, tak někdy se zadaří a dá se někde něco najít, ale nesmí ti někdo dýchat na krk, ty si musíš hlídat tašku s peněženkou apod. a to mě přímo se.., ale bohužel když jsou takové akce tak to poslední dobou už jiné nebude :-),ale tak to si zase frajer, že si "dědu/pána" neošidil a řekl bych skoro vyjímka. Každý si se pak holedbal jak prodejce natáhl a jak mu ukázal, že on vůl a já "odborník".
MEMENTO MORI ET CARPE DIEM
Zaregistrován
26. 2. 2020
Tak aukce je za námi...byla On-line...no trochu jsem to čekal...😕
Zaregistrován
26. 2. 2020
Toto byly vyvolávací ceny svatováclavských jednodukátů v katalogu... (+18% přirážka dražebníka)...
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
Na dnešek příliš vysoké....prodala se jediná mince...a ještě za vyvolávačku, škoda.
Tady je tabulka ...😕
Obrázky:
Zaregistrován
1. 8. 2010
Tak môj pohľad z druhej strany.
Predávalo sa veľmi dobre.
Zlato nakupovali hlavne Poliaci, ale len ruble 🙂 asi sa pripravujú, aby mali čím platiť, keď prídu Rusi 😆
Pamätné mince Čssr určite za menej ako na jeseň. Sada sa dá kúpiť už za 3000 eur a do leta to podľa mňa klesne.
Svätováclavské dukáty sa už na novembrovom Sberateli ponúkali po 1100 euro bežné ročníky.
Striebro kilovka 750 eur po dohode možno aj menej.
Je nezáujem o ozajstnú numizmatiku.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
20. 3. 2019
MikyM- moc díky za info z aukce, dle fotek to moc přečíst nešlo, ale divím se, že ani roky 1929, 30 ani 34 se neprodaly, protože ceny na dnešek se mi zdají u těchto roků adekvátní, ale třeba ve skutečnosti vypadal nic moc.
Zaregistrován
20. 3. 2019
Děkuji za Tvůj pohled z druhé strany, vidíš já to obešel x-krát a nejlevnější 1kg Ag jsem viděl za 800€. Jestli si myslel sadu ČSSR pamětní 47-93 tak tu jsem viděl 2x a jednou mi to nabízeli za 98,000 s případnou slevou -+3-4,000 a jiný prodejce cena stejná také 98,000 a zrovna dnes jsem viděl na FB že jeden prodává za 98,000 a když osobně za 94,000Kč tak jsem zvědav kam se cena pohne.
Zaregistrován
1. 8. 2010
Cenu 750 eur za kilo mal obchodnik na stole, ale asi v sobotu, mozno vypredaval.
Ostatné ceny sú pre mňa ako obchodnika od iných obchodníkov alebo prekupníkov.
Zaregistrován
1. 8. 2010
A ešte jeden postreh, začala vyššia ponuka k predaju od návštevníkov.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.