Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
4. 9. 2016
Poznává někdo autora návrhu, resp. výrobce? Výška 30 cm, šíře 13, hloubka 8, váha 2,14 kg. Tvar čočkovitý. Děkuji za nápady. Omlouvám se za fotky naležato.
Obrázky:
Zaregistrován
24. 5. 2022
Ahoj všem👋. Prosím, umíte někdo zařadit tuto vázu? Pět večerů gůglím a ani náznak😵💫. Za určení nebo třeba jen nějaké vodítko budu vděčný. Díky a ahoj🙂
Obrázky:
Zaregistrován
2. 3. 2015
pravděpodobně Vladislav Urban-lisované sklo,kolem roku 1969,Libochovice.
Zaregistrován
24. 5. 2022
Díky za tip👍☺️
Zaregistrován
27. 10. 2022
Dobrý deň, vedel by sa niekto vyjadriť k tejto váze ? Ďakujem.
Obrázky:
Zaregistrován
4. 11. 2022
Zdravim lidičky,
mám docela dost starožitného skla, ve velmi pěkném stavu.
Ráda bych tyto nádherné kousky nabídla k prodeji.
Již delší dobu zkouším najít sama potřebné informace k jednotlivým kouskám - jako treba původ,staří nebo dokonce i cenu.
Bohužel nemám ten čas ani zkušeností a proto jsem toho zatim nic moc nezjistila, navíc je těch názorů tolik a pokaždé jiný, že jsem ve finále z toho akorát zmatená😃😃
Je mi toho líto vyhodit a říkám si pořad, že to přece nějakou hodnotu mít musí..
jestli se mezi Vámi najde vášnivý sběratel starožitného skla všeho druhu (lékařské sklenicky, parfémové skleničky, kalamáře, flašky od vína, likéru, vody atd..) tak bych se s Vámi velmi ráda na obchodu domluvila🙂
mě už to doma docela překáží 😋
Byla bych i vděčná, za případné komentáře k jednotlivym lahvičkám. Ráda se dozvím něco víc.
díky a přeju hezký víkend M.
Obrázky:
Zaregistrován
26. 12. 2021
Dovedl by někdo prosím určit, co znamená ta značka S7 na spodku poháru? Značka sklárny?
Obrázky:
Zaregistrován
18. 11. 2022
Myslíte, že se jedná o kvalitní broušené sklo?
Je o takové věci dnes zájem k prodeji?
Díky
Obrázky:
Zaregistrován
18. 11. 2022
Nějaký zájemce o tuto skleněnou malachitovou sadu? Želva a mistička s víčkem na fotce pouze jednou k mání ale od každého 2!
Obrázky:
Zaregistrován
18. 11. 2022
Poznáte někdo od koho nebo kde vyrobeno by mohlo být toto sklo? Je to sada panaku s karafou.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.