Zaregistrován
10. 3. 2009
Kua Lopez ty máš znalosti naprieč tisícročiami. V ktorom múzeu pracuješ?
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
21. 11. 2011
Jak jsem psal vyse - sleduji ten rozprodej uz asi 3 roky, takze neni to jeden rok. Musel to byt veliky depot. Jen z eBaye mam ulozene desitky spise stovky kusu. Samozrejme jsem mel nektere v ruce. Padelky to sice byt mohou, ale byly by dokonale a uz by na to davno poukazali odbornici. Takze za me jednoznacne velky depot (tak on nemusel bych az tak velky - proste par tisic teter).
To neznamena, ze Aukro je stejny zdroj, nekoukal jsem na to, jen se vyjadruji k tomu velkemu vyskytu v poslednich letech.
Zaregistrován
9. 12. 2018
Bez záruky, ale kdesi jsem zaslechl, že se mělo jednat o 6500ks.
Zaregistrován
21. 9. 2014
Plácnul jsem se přes kapsu :-) a jednu jsem na aukru nedávno koupil od člověka, se kterým mám dobré zkušenosti. Je moc pěkná a mohla by pocházet z toho depotu. Rád bych měl posudek od odborníka, poraďte mi někoho.
Zaregistrován
21. 9. 2014
Zaregistrován
23. 12. 2015
Opravdu krásná ražba .Za mne nebudí jakékoliv podezření .Ale možná než se shánět po odborném posudku by měl větší váhu zjistit od prodávajícího její původ .A jelikož se poslední dobou vyskytují poměrně často a v různých stavech , dá se předpokládat , že původ z depotu je velmi reálný .
Zaregistrován
22. 7. 2011
poradnydest napsal/a:
Ale možná než se shánět po odborném posudku by měl větší váhu zjistit od prodávajícího její původ.
Pak je otázkou, jak by byl prodejce férový a sdělil skutečný původ. Proto bych já naopak této informaci nepřikládal žádnou váhu, navíc, pokud se jedná o zcela anonymní osobu bez dlouhodobějšího osobního vztahu.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Zaregistrován
21. 9. 2014
Zaregistrován
21. 9. 2014
Zaregistrován
25. 11. 2016
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.