Zaregistrován
24. 3. 2010
Archy, pjekné, pjekňučké...🙂 ten vpravo hore, to sú Košice?
Zaregistrován
23. 11. 2010
Vďaka za potvrdenie a upresnenie.
Že to bude niečo extra som nečakal, viacmenej sa venujem mladším veciam (1526-1604) a toto bola taká "príjemná náhodná kúpa".
Akurát rozmýšľam, že keď toho Pohla budem mať, nebudem sa musieť pýtať a nebude dôvod vstupovať do diskusie na fóre ;-)
Tých predmoháčskych razieb zase nemám veľa - vlastne mám ich iba sedem. Toho Korvína (x) som dal kamarátovi, ktorý mince nezbiera a ten Ľudovít 1525 (?) toho som nenašiel, možno ho syn požil na pirátsky poklad a plávajú práve nad ním rybičky v akvárku :-D
Obrázky:
Zaregistrován
10. 6. 2006
P 79-11 - Košice
Zaregistrován
23. 11. 2010
čo sa týka tej fotky "nález" Archypov, tak ten môj Ladislav je takmer totožný s tou prvou mincou (prvá z ľava hore) (?)
Zaregistrován
10. 6. 2006
Nejaké divné nie? Do diskusie môžeš vstúpiť kedykoľvek, nemusíš sa len pýtať, môžeš aj radiť, toto mi prišlo trošku divné.
Mince máš pekné, tie Máriine denáre sa mi veľmi páčia.
Zaregistrován
10. 6. 2006
Máš pravdu, je to minca z jedného nálezu, onedlho vyjde v Slov. numizmatike. Časť pražských grošov som z nálezu fyzicky zachránil, denáre bohužiaľ odišli, to je mi naozaj ľúto. Ak by ten denár bol na predaj, rád by som ho kúpil.
Zaregistrován
23. 11. 2010
Ako som napísal aj do -ss- nekupoval som ho, aby som ho predal ;-)
Zaregistrován
10. 6. 2006
OK, len som sa pýtal. Urobil som pred rokmi obrovskú chybu že som dopustil, aby sa mince z tohto nálezu rozpredali, tento nález ma naozaj veľmi serie.
Zaregistrován
24. 3. 2010
Maci, tak tomuto sa tuším hovorí "kúzlo nechceného"...
Comes, mal by si ho Archymu predať, sám vidíš, že denár sa pýta domov...😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.