Zaregistrován
26. 10. 2008
Škoda pěkné mince...ale v tomto případě bych spíše chtěl vrátit peníze po odesílateli, pokud minci posílal jen v tomto PVC obalu...
Zaregistrován
27. 12. 2009
I mně se stalo, že mi přišla drobná mince rozlámaná 🙄 . Já jako odesílatel už nějaký ten pátek balím křehké mince do pevných bublin s plexiskla a ještě je zabalím do vaty a většina lidí si těch pár korun navíc za poštovné ráda připlatí.
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Zaregistrován
24. 3. 2010
Zababušená bola kvalitne (PVC, niekoľkokrát prebalená papierom, kartón), obal bez známky prehnutia, minca nemala pred odoslaním jedinú prasklinu, cestovala jeden deň, cca 40 km...čo dodať...skurvená pošta 😕 Už som spomínal, že mi stratili niekoľko mincí behom asi 2 mesiacov...do pixe, ma to prestáva baviť...btw. 2 týždne späť som vyhral na ebay za veľmi dobrý peniaz niekoľko mincí, týpek mi za dva dni napísal,že mu vykradli kancel so sejfom a samozrejme aj s mojimi mincami.
Zaregistrován
12. 1. 2010
sigur: uprimnou soustrast, taky mi ted takhle skoncila jedna mince, ale vlastni vinou a byl na ni vyvijen jen mirny tlak z boku a predtim nevykazovala zadne praskliny ani jine defekty (pravda, haler - uzky plisek) ... takze to nemusi byt jen vina posty.
Co s ni ted bude dal? Uvital bych nejake rady ohledne "spraveni" mince - jestli to ma vubec smysl, pokud ano, cim to nejlepe dat dohromady apod.
Zaregistrován
24. 3. 2010
Oprava asi nemá zmysel. A čo s ňou ďalej? Vždy, keď dostanem mincu, tak mi ju lupola odfotí a pošle do práce, aby som sa kochal. Dnes tomu bolo práve naopak a teda pixoval som celý deň jak chorá vrana. Mám v kancli kolegu, ktorému sa s novou mincou vždy pochválim, čo ho z nejakého dôvodu mierne vytáča. Dnes ma ale prekvapil. Poznamenal, že keby som ju náhodou nechcel, že by si ju zobral a bola by to jeho prvá minca...
Zaregistrován
24. 3. 2010
Dnes ma ale poštárka pre zmenu naozaj potešila. 🙂 Denár Márie, značka h, Sibiu (Hermanstadt). Vedľa je veľmi podobný denár, ale korunka je na spodku trochu širšia a je bez značky. Pravdepodobne tá istá mincovňa.
Obrázky:
Zaregistrován
10. 6. 2006
Tak toto sú maškrtky, gratulujem...
Zaregistrován
10. 6. 2006
V poslednej dobe so Sigurom riešime jednu zaujímavú vec a preto by ma zaujímalo či niekto kto sa zaoberá uhorskými drobnými videl rožňavský denár Ľudovíta I. typ Pohl 79-18. Pokiaľ áno (čo dosť pochybujem, bude to skutočne vzácna razba), poprosil by som opis biskupskej mitry ako značky; pokiaľ by mal niekto aj akúkoľvek fotografiu, bola by to absolútna bomba!!!
Zaregistrován
6. 8. 2008
=sigur]
Ďakujem skurvenej Slovenskej pošte, že mi každý mesiac dokáže pripraviť nové prekvapenie 👿
Kľudne to mohol spraviť odosieľateľ, keď ju balil do kartónu. 😉
ego
Zaregistrován
24. 3. 2010
egomc, nie, to je vylúčené... už som sa s tým zmieril a pomaly sa zmierujem s tým, že značka ľalia mi nie je súdená. 🙄
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.