Zaregistrován
16. 2. 2008
Samozřejmě v počítači to mám také i s fotkou, kolik jsem platil, od koho koupil atd.
Zaregistrován
17. 1. 2014
Zatiaľ používam platá a snažím sa max. využiť priestor, t.j. na uhorské denáre plato s okienkami trocha väčšími ako minca, takže tie lístky sú teda dosť malé na písanie. Píšem to na obe strany paiera - bežný výkres, bežnou prepisovačkou, na tú vrchnú stranu čo to je a na zadnú odkiaľ, začo, kedy.... No a v kompe uložené podrobné info s fotkami po rokoch a jednotlivých dražbách, alebo burzách.
Zaregistrován
24. 4. 2017
No teda a tady se to píše fakt do těch kompů. Já žiju furt v minulém století😃 všechno mám zapsané ručně, poznámky i záznamy, jak podle poválečných rad v Numismatických listech🙂
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime
Zaregistrován
11. 2. 2016
Jsem na tom podobne. Ale jako mohl bych si udelat i v pc soubory, alespon si to vsechno pekne pofotim.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
26. 2. 2020
No proto se těším, až bud jednou v důchodu. Ráno si sednu ke kávičce nebo plzničce, otevřu PC, dám doutníček a budu ofocovat, skenovat, psát, řadit, doplňovat, popisovat, přepisovat a připomínat si, kde a jak jsem ke každém tomu kolečku přišel ...
Zaregistrován
28. 10. 2015
:lol:
Kolik ti do něj zbývá...
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com
Zaregistrován
26. 2. 2020
Ty bláho - ještě plnej pytel kalendářů … - 13 roků ...😕
Zaregistrován
9. 3. 2015
Ahoj. Se zájmem to tady čtu a tak se zeptám. Měděné mince ukládám do kapsiček kobra a do uzaviratelneho plata. Je to vhodné? Nejsou to žádné skvosty, ale pokazit to nechci. Díky
Zaregistrován
9. 3. 2015
Asi takhle
Obrázky:
Zaregistrován
22. 7. 2011
Kapsičky Kobra splňují nároky na bezpečnost uložení, ale jste si jist i nezávadností daného plata?
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.