Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
22. 4. 2007
Hmmmm, ten bych od tebe hned koupil..
Sm 2
Zaregistrován
15. 7. 2007
Delas si srandu nebo to myslis vazne? V cem je to zajimave? Neprodam ho urcite, co bych si bez nej pocal, je to muj prvni grosik!!! Koupil sem ho v roce 2002 za 200,- s tim, ze me prodejce tvrdosijne presvedcoval, ze je to Vladislav II. Jagelo (tu historku jsem tu uz nekde zverejnoval)...
Jestli se nepletu, je Sm 2 prave ten nejbeznejsi typ, je to tak?
Jinak asi vidite, ze je na nem trosku oxidace (muselo na nem lezet zelezo, po koupi sem kusy rzi opatrne odstranoval drevennym paratkem, ale jinak sem ho necistil).
Zaregistrován
22. 4. 2007
Je to ten nejbeznejsi. Noo puvodne jsem mel podezreni na maleho lva, protoze kdyz jsem klinul na detailnejsi foto, vypadal tak. Ale asi je ta fotka trochu splostela🙂 a je tam dvojraz
Zaregistrován
15. 7. 2007
foto je takove, jake ma byt, zadna deformace... foceno skutecne kolmo...
Zaregistrován
22. 4. 2007
asi se mi to zda. Tu historku jsi rikal 😃
co letni schuze v KH?
Zaregistrován
15. 7. 2007
Ja rozhodne jedu🙂 a doufam, ze nebudu zase nemocnej, jak sem byl (a jak sem zrovna ted 😠 ), abych mohl v pohode popit a pokecat... a doufam, ze do toho neco nevleze...
existuje nejakej spolehlivej figl, jak jednoznacne odhalit maleho lva, nemam-li moznost srovnani? cet sem tu neco v tom smyslu, ze ten maly se diva jakoby dolu...
Zaregistrován
8. 6. 2008
Ahoj, prosím o zařazení tohodle groše, je to ten zmiňovaný v odkazu na stránce před. Posílám i detail rubní značky u ocasu. Pro zvětšení klikněte. Děkuji.
[
Zaregistrován
12. 10. 2007
;) Taky mám prosbu,prosím o určení tohoto Václava II.,strašně mě mate u S mezi WENCEZLAVS SEAVENDVS ta lilie nakonci _S,_nikde nic podobného nemohu nalézt ,ani na web.PG ani v Háskové,už jste to někde ,prosím,viděli ?😲 Předem děkuji.🙂
Zaregistrován
22. 4. 2007
Není ta lilie "jen" tečka přilepená k S? CHtělo by to lepši scan.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.