Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

jano7B9

Uživatel

Zaregistrován
26. 7. 2007

#461 - 15. 2. 2009, 14:03

... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Archypov

Moderátor

Zaregistrován
10. 6. 2006

#462 - 15. 2. 2009, 14:07

Jano ešte že si tu. Tvoj prehľad o jednotlivých diskusiách je prekvapujúci. Musím viac chodiť mimo sekcie Pražské groše. Vďaka. Áno, je to novorazba, to som mal presne na mysli. Zo strany predávajúceho to je pekné svinstvo.

Dracek

Uživatel

Zaregistrován
6. 11. 2008

#463 - 15. 2. 2009, 14:22

Ale je pěkné, že tam připsal k popisu, že mu píší i někteří, kterí říkají, že je mince pravá a v pořádku.... 😁
přiznejte se, kdo si z něj dělal srandu?? Ale cena stále nechutně roste i za padělek 😐
Jinak si ten Jeliman udělal další přezdívku i na polském Allegru, tak pozor na něj !

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Archypov

Moderátor

Zaregistrován
10. 6. 2006

#464 - 15. 2. 2009, 14:25

Je to dosť silná káva. Napísal som panu králi, som zvedavý čo odpíše. Na allegre má nick? Neva, pokiaľ bude predávať takýto šrot , nikto z nás mu to nespapá, nie?
Ono to zverejňovanie aukcií na tomto fóre predsa len do seba niečo má. To je môj názor, kacuro prepáč.😉

Dracek

Uživatel

Zaregistrován
6. 11. 2008

#465 - 15. 2. 2009, 14:27

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

kacuro

Uživatel

Zaregistrován
7. 10. 2006

#466 - 15. 2. 2009, 14:28

Archy: kacuro ti to promíjí, neb to nebylo z jeho mozkovny, jen se přizpůsobil požadavkům ostatních😉 nicméně takovéto fuck-aukce by se samozřejmě zveřejňovat měli! o tom není pochyb ....

oliver

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
15. 7. 2007

#467 - 15. 2. 2009, 14:44

votom fuck nepochybuju... a asi ne jen ja... byla rec o trochu jinych aukcich... kdyz tady tri lidi vidi gros za dobrou cenu, myslim, ze je blbost na to zbytecne upozornovat neznalce a navysovat cenu nekomu, kdo ho jeste nema... pokud teda nejste skryti agenti aukra...

Archypov

Moderátor

Zaregistrován
10. 6. 2006

#468 - 15. 2. 2009, 14:45

Ale kto rozhodne o akú aukciu ide? To že ju niekto zverejní v podozrivých aukciách, ešte nie je relevantný dôkaz, že niečo nie je v poriadku. Niekto môže prihadzovať s vedomím že sa jedná o novorazbu a niekto mu to po uverejnení chce prehodiť aj tak. Viem toto sa asi nestane, ale dvojitý meter je v tomto prípade evidentný.
Niekto sa zas v dobrej viere môže spýtať v podozrivých aukciách na konkrétnu razbu, ostatných upozorní, patason odobrí aukciu že je v poriadku a oheň je na streche. Info už je vonku.
Jednoducho s tým nemôžem súhlasiť. Aukcie tu zverejňujú všetci, nevynímajúc tie, kde som prihadzoval sám. Dobre mi to nikdy nepadlo, ale uznával som (mnou proklamované) zásady tohto fóra; bavíme sa o minciach. O všetkých. O tých čo sa predali, predajú... e.t.c. Niekto sa môže jednoducho spýtať na konkrétnu mincu, chce ju kúpiť a nevie či je v poriadku. Neodpovieme mu, lebo sa tu nemôžu zverejňovať aukcie? To je predsa nezmysel.
Jednoducho s tým nesúhlasím. Nie sme predsa všetci 100% zrelí numizmatici, aby sme nepotrebovali aj poradiť. Na druhej strane, X-krát sa mi stalo, že niekto videl že evidentne prihadzujem a neprihadzoval práve z toho dôvodu, aby mi nedvíhal cenu. Dokonca som dostával aj také maily, že na ako vysoko si cením tú mincu, aby sme sa neposekali. Tomu sa hovorí kolegialita.
To sú moje názory a stojím si za nimi. Viem že to nepatrí do tejto sekcie, ale musel som znova na toto reagovať.
Kacuro, ja veľmi dobre viem, že ty ako aj ostatní to myslíte dobre, ale nemyslím si že je to realizovateľné. Je to len môj osobný názor, ktorý mnohým z vás voňať nebude, ale stojím si za ním. Ubezpečujem vás (kacuro, obzvlášť teba), že tým nemyslím nič zlé a nepíšem ani s náznakom negatívnych emócií. Jednoducho by sme sa o tejto veci mohli pobaviť trochu obšírnejšie všetci. Alebo ostatní nemáte na toto svoj názor? Ja a kacuro ho máme. Je mi to sympatické.
OK, už končím... prepáčte.🙂

kacuro

Uživatel

Zaregistrován
7. 10. 2006

#469 - 15. 2. 2009, 14:54

Archy: nevím, jestli mě dobře chápeš .... mě osobně to nevadí a také jsem tu na různé zajímavé mince upozorňoval, ne proto, abych nějakého zájemce poškodil tím, že přilákám další konkurenci, nýbž proto, že mi přišlo, že je ta mince diskuze-hodná ... proti tomuto se tu nedávno zvedla kritika a proto jsem tedy řekl, že už to dělat nebudu, že tu minci budeme případně diskutovat až po skončení aukce .... jen jsem se přizpůsobil ostatním ... ty si to Archy dělej jak chceš po svém😉 nařizovat ti tu nikdo nemůže😉

oliver

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
15. 7. 2007

#470 - 15. 2. 2009, 14:54

nemam cas tu debatovat o tom, co uz se tu jednou resilo a zaver byl stejne takovej, ze to nejde (ja si to nemyslim). vule tu proste neni... ja dal budu delat s nekolika kolegy to, co funguje (a co tu mimochodem i Archy nastinil)... ostatni se prehazujte jak chcete, mince v tech cenovych relacich, o ktere se tu jedna ja stejne nekupuju...

"rezervacni prihozy" povazuji za naproste nestesti... kazdej trotl, co kupuje grose na aukru a tady jen cte a nicim neprispeje si tech par jmen co tu je zapamatuje a jak vidi, ze prichazujes napr. ty, bude na tu minci hazet i kdyby na ni normalne, kdybys o ni neprojevil zajem, nehazel... protoze kdyz to kupujes ty, musi to preci neco bejt!!!

to ze ma nekdo prachy a muze koupit kde co jeste totiz neznamena, ze ma v hlave vsech pet pohromade...

nicmene Archy, ty zapominas na ty kvanta lidi, co tu jenom ctou a nicim neprispivaji? to jsou take tvoji "kolegove"?

pro me to sou bezprizorni dychaci vzduchu... nemam je rad. howgh.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.