Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

Profilový obrázek
kauto_star

Uživatel

Zaregistrován:
16. 11. 2012

#3701 13. 3. 2013, 03:19

Poprosil bych o priblizne oceneni tohodle atypickeho grosiku Vaclava IV.

http://2i.cz/beb2c1eb38

http://2i.cz/8d81f2d80b

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

#3702 13. 3. 2013, 08:17

ocenovat atyp je skoro neco jako oxymoron...

podivej napr. em](https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/vaclav-iv-_post_-244700#post244700), ten me stal nedavno dve kila (moje oblibena obecna cena). co k tomu chces dodat? je tak spatnej ze jen ja jsem byl ochoten za nej zaplatit tolik (byl kup ted s vyvolavackou tusim kolem kila a mozna jednim dvema prihozy a visel nekolik dni lidem na ocich)? Posud sam, ja uprimne nevim, ale jsem rad, ze to tak dopadlo, byt neni skvelej a dokonalej, mne potesil.

rozhodne by tomu grosi prospely mnohem lepsi fotky, toto spis odrazuje uz od pohledu. revers - lev je slusnej, opisy sou K.O., avers postizeny vydutemi (coz ale je bezne), opisy zcasti citelne, koruna v hlavnich rysech take... podle mne to neni spatnej kousek.

pokud ho mas moznost koupit za 3-4 stovky, tak nevahej. pokud mas vysypat vic, musis sam vedet proc. pokud treba pracujes na nejake studii a tohle je tvuj chybejici clanek, muze pro tebe mit ted aktualne cenu klidne v radu tisicu...

Profilový obrázek
kauto_star

Uživatel

Zaregistrován:
16. 11. 2012

#3703 13. 3. 2013, 11:29

Ja jsem ho prave objevil u kolegy nahodou, kolega nevedel prakticky co je zac, dokud jsem mu o nem nerekl. Rekl jsem mu umprime, ze muze mit cenu v radech tisicu a ciste teoreticky i vic. Me by prave zajimalo, jak je na tom tenhle atyp, lev s jazykem. Celkove mi prijde esteticky zajimavejsi nez ostatni atypy, ktere nejsou pro trenovane oko natolik viditelne, tenhle mi prijde specificky. No nakonec to dopadne asi tak, ze pujde do aukce, kolegu jsem trosku navnadil a ten uz ted vidi desetitisice. No co, kybych mu rekl narovinu na zacatku dam ti za nej litr, ber nebo nech byt tak bych zrejme udelal supr kauf, ted uz mi ho za tolik neproda asi ani nahodou.

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

#3704 13. 3. 2013, 11:40

myslim si, ze ty tisice zas tak horky nebudou. pro jednoznacne zavery toho na minci dost chybi. kdyby to byla dosud nepopsana varianta (nevim, reknou jini), tak jeji hodnotu snizuje to, co videt neni (predevsim nektera rozdelovaci znamenka). pokud uz to popsana varianta je, tak je mozne, ze exemplaru existuje vice a tudiz cena bude urcite nizsi nez u kusu nepopsaneho.

uprimne jsem zvedav, kolik lidi se poblazni, ale iluze o cenach v radech desetitisicu je (pokud si tam nebude prihazovat sam) podle meho naprosto scestna, tech atypu je celkem dost, objevuji se stale nove a pokud se na ne nekdo vylozene nespecializuje, desetitisice utrati radeji za mnohem spolehlivejsi speky z grosoviny - ale rad se necham poucit, lide mne neustale prekvapuji 😁 😁 😁

Profilový obrázek
kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

#3705 13. 3. 2013, 11:41

no desetitisíce za něj určitě nedostane🙂

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

#3706 13. 3. 2013, 11:43

a uprimne, tu tisicovku, co bys mu za tu minci vrazil si schovej a kup si za ni casem nejakej jinej atyp (pokud nakou stovku pridas nebo budes mit kliku, bude i hezci) a budes to mit bez pripadnych vycitek svedomi, jestli si ho nahodou nenatah a jeho pripadnych vycitek, kdyby pozdeji zjistil, ze se nekde neco takoveho prodalo o dve kila draz...

Profilový obrázek
jacx

Moderátor

Zaregistrován:
20. 8. 2007

#3707 13. 3. 2013, 12:37
Ja jsem ho prave objevil u kolegy nahodou, kolega nevedel prakticky co je zac, dokud jsem mu o nem nerekl. Rekl jsem mu umprime, ze muze mit cenu v radech tisicu a ciste teoreticky i vic. Me by prave zajimalo, jak je na tom tenhle atyp, lev s jazykem. Celkove mi prijde esteticky zajimavejsi nez ostatni atypy, ktere nejsou pro trenovane oko natolik viditelne, tenhle mi prijde specificky. No nakonec to dopadne asi tak, ze pujde do aukce, kolegu jsem trosku navnadil a ten uz ted vidi desetitisice. No co, kybych mu rekl narovinu na zacatku dam ti za nej litr, ber nebo nech byt tak bych zrejme udelal supr kauf, ted uz mi ho za tolik neproda asi ani nahodou.

:shock: 😲 😲

lva s jazykem jsem sice viděl za tisíce, ale stav byl někde úplně jinde (tedy výrazně lepší) než u tohoto

podstatné již kolegové vyřknuli

Profilový obrázek
korunka

Uživatel

Zaregistrován:
28. 6. 2008

#3708 13. 3. 2013, 12:42

v podobném stavu jsem prodala od 500-1000,- výše ne. Luxusní by měl cenu pár tisíc, tohle není ten případ. Spíše by mne hodně zajímala lepší fotka, zda je to opravdu atyp (vypadá to tak) a ne nějaká hříčka vícerázu, fotky jsou fakt šílené.

Profilový obrázek
korunka

Uživatel

Zaregistrován:
28. 6. 2008

#3709 13. 3. 2013, 12:47

Jen tak mimochodem, teď šel atyp, nebo to byla XV. tka na Aukru za 500,- stav byl tak šílený, že i když to byl jeden z těch vzácnějších typů, dát více, byla by to škoda peněz. Nevyhrál jste ho někdo od tud? Mám pocit, že tam někdo od tud přihazoval- byl dost okrojený.

Profilový obrázek
Hurley

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2010

#3710 13. 3. 2013, 13:05

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.