Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

Díky Archy, teď konečně vidím jak vypadá roztáhnuté S.....Potom se připojuju k ostatním...zase jsem chytřejší...
Korunko.....myslím, že jsi do toho nevnesla bordel, ale světlo....Když se podívám detailněji na tu korunu, tak máš pravdu...jako by byli na vyšších stopkách...Díky za postřeh, ženská, beru to jako X.c/?.....škoda jen, že nejdou vidět pro dourčení rozdělovací znaménka...😞
Jinak všem díky.....

:mrgreen: 😁 😁 A co říkáte na tohle zrcátko....? Že by V.f/?😁 😁 😁 Kdo si troufne.......😉
Obrázky:

to Bigger a spol:
budete mít pravdu výše jsem se sekl v koruně - nevšiml si lilií na dlouhých stopkách bude to H X.c
ten tvůj poslední grošík bude asi skutečně nějaký typ H V.
zdá se, že chybí měsíček před rozdělením ocasu - pak varianty f, j
není tam, ale přeci jen náznak nepatrného měsíčku ? dle fotky nelze spolehlivě (někdy je ten měsíček dost malý) - pokud skutečně chybí pak varianty f , j
jestli má či nemá tečku mezi konci ocasu nelze pro setřelou kresbu určit
podle N ve Wencezlavs (vypadá jako N5 - bez kosého dříku) by mohl být
H V.f/2 nebo V.j/4
machrovat rozhodně nechci ani nemůžu, jen toho času je poslední dobou nějak méně
proto výše alespoň stručně vyjádřený můj názor - narychlo, stručně a také částečně chybně - jak bylo odhaleno😉

Nazdar Jacx...to nám ale Korunka dala na prdel, co?😁 Hele, pokusil jsem se udělat nějaké detaily grošíku, tak snad to nějak pomůže... Nevím jak ty, ale já tam nevidím žádný náznak půlměsíčku. a co se týče toho N-ka ....pomalu ho ani nevidím....
Tak, jak pomohly ti detaily? Jak to vidíš teď....?😉
Obrázky:

Prdpokladám že sa jedná o Hána V.j/2. Lev zrejme naozaj nemá mesiačik pred rozdvojením a písmeno N bude typ 6, šikmý driek hore.
[
](http://img183.imagevenue.com/img.php?image=95733_typV_122_422lo.jpg)

Díky za názorné vysvětlení Archy...Jsem rád, že jste mi potvrdili typ V. Je to jediný exemplář tohoto typu a tak jsem ho chtěl nějak zmapovat.....ale že až takto...?😲 Díky.
Jinak přátelé.....docházejí mi grošíky na určení tohoto panovníka....tak sem čas od času hoďte nějaký kousek, ať nevýjdu ze zvyku....😉

..sem se náhodou trefila.. 😁 😁 😁
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.