Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

Ahoj, pokusím se reagovat...XXI. bych si netroufl tipovat, protože: tvůj lev je menší oproti XXI. Všimni si, že tvůj lev je menší, menší tlapy i ta hlava je jiná oproti XXI. Ocas už úplně jiný. Tvého lva bych tipl na mladšího než staršího, koruna je nedotažená, ale zase stav mince je takový, že si netrofnu na nic konkrétního. Jinak tebou zmiňované kroužky meziwencezlavs a tercivs jsou takřka vždy pravidlem. Můj odhad ( a to jsem asi vyšel za cviku ) nějaká VI.-ka Více ti to upřesní kolegové....( Už se těším, jak dostanu zase na frak od někoho....😆 )

Na všech mých groších mám právě jen "tečky" tak mě to docela překvapilo😆. Když jsem se kouknul na tu VI-ku, tak máš pravdu že se hodně tomuto typu podobá. Díky
Když nejde o život, tak jde o h..no
http://cnspg.cz

Podobný je, ale jak to nakonec dopadne....uvidíme. Mrkni na moje web, mám tam jednoho z VI.-tek...sice kvalita nic moc, ale pro porovnání.... Jinak ty tečky či kolečka záleží na stavu mince. Čím je mince více setřelá, tím se více jeví kolečka v tečky......

Jak se tak dívám na toho lva,tak....je tam náznak měsíčku před rozdvojením ocasu? Nejsem si jistej... Pokud ne, tak by to mohla být i V.-ka, ale ta hlava mi k tomu zase nejde... Škoda toho jemného dvojrázu... možná by to bylo lepší pro určení....

Aaaaa, Kučera byl rychlejší.....No, jsem rád, že jsem se aspoň přibližně trefil......

Nedalo mi to a prošel jsem si tvůj grošík znovu a po drobnějším prohlížení jsem si skoro jistý, že by to mohl být V.j/1 Zdali se pletu, opravte mě. V. to bude zcela určitě, pokud nemá měsíček u ocasu, tak se nabízejí dvě možnosti a to "f" či "j". Ve vyobrazení lva je tam jediný rozdíl a to a to tečka mezi konci ocasu. Podle mě tam není, proto to "j" a 1 je podle písmene N ve wencezlavs. Toliko na vysvětlení. A teď si mě zase podejte.....😉

Nikdo jiný se nazapojí? Kdo nám v tom udělá jasno..? Ikdyž k zachovalosti mince...nevím, jestli půjde zcela jistě určit....Já jen střelil co by to mohlo být....😋

To Bigger: Myslím, že se nikdo nepřipojí, protože jste to s Kučerou určili dobře. Taky jsem koukal do Hány a asi to ta V j/1 bude. Ještě jednou díky ;-)
Když nejde o život, tak jde o h..no
http://cnspg.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.