Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
6. 7. 2009
OK, beru na vědomí.
Jenom drobná poznámka - jak již jsem psal tak můj zájem o tyto PG byl a je zejména studijní, ve sbírce mi stačí jeden kus na ukázku panovníka, hlavní sběratelský zájem mám jinde. Ne vždy se mi ale podařilo od pořadatele aukce získat souhlas například s vlastním zdokumentováním zajímavého kusu (lepší foto, metrologie) ještě před aukcí. Proto někdy nezbývalo nic jiného než pokusit se poté sám o jeho vydražení i s tím vědomím že při jeho případném prodeji budu i něco tratit. O to více si vážím těch sběratelů (i členů ČNSPG) a muzejních pracovníků kteří byli ochotni mi v mém záměru jakýmkoliv způsobem pomoci a tímto jim ještě jednou děkuji.
Zaregistrován
20. 8. 2007
vrátíme se od Ludvíka k jeho taťkovi Vladislavovi
nezapomeňte kolegové na badatelskou prosbu kolegy Kucery hledajícího groš Vladislava - Hásková XXVI.a/2
(ten já bohužel (taky) nemám)
dávám nyní v plen jen foto jednoho obyčejnějšího
souhlasíte s určením Hás. XI. a/7 ?
Obrázky:
Zaregistrován
17. 8. 2010
S XXVI. bohuzel take nepomuzu, tento bych videl taktez na XI. a/7 dle Haskove...
Zaregistrován
23. 11. 2011
XXVI, je bohužel jen sen, poptával jsem i u známých, ale většina v nejlepším případě končí u XXIV.
Zaregistrován
7. 10. 2006
Zaregistrován
6. 7. 2009
i tak díky za snahu 😉
Zaregistrován
7. 10. 2006
Jinak pokud by Vás to zajímalo, celou noc jsem teď rozřazoval PG VJ z nálezu Prosek 1933 a z 265 těchto grošů není ani jeden typu XXVI. Ludvíky z tohoto nálezu již znáte, tam není co řešit ...
Zaregistrován
6. 7. 2009
Můžete se prosím ještě podívat zda tam není nějaký VJ Hásk.XXIV.c/3 nebo XXIV.d/6 ?
Zaregistrován
23. 11. 2011
Zde jsou tři podobné tomu co možná hledáte, první je ale ve šrotovém stavu. Pokud by byly zajímavé pošlu metrologii a další...
Obrázky:
Zaregistrován
6. 7. 2009
Zajímal by mě ten první, zejména podrobnější foto reversu, díky
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.