Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
10. 1. 2008
Zaregistrován
20. 7. 2007
Já bych s tímto názorem nesouhlasil. Koruna není tím hlavním kritériem pro určení podle Háskové. Když si vezmu např. typ XVII až XXI, tak Hásková zde rozlišuje u jedné koruny 6 lvů.
Hásková zařadila lva jako nejdůležitější část mince pro rozlišení do typů.
Zaregistrován
20. 7. 2007
To Oliver: já bych tvůj groš určil jako I a3
Zaregistrován
15. 7. 2007
llibor moc diky... ted uz mi vse prijde trosku lepsejsi... nerikam, ze jasne, ale rozhodne jasnejsi...
Pehu, i tobe moc dekuju. Mel sem vypsano z taborskeho pokladu 6 kusu, ktere me prisly podobne... H I a 3 byl mezi nima🙂
Zaregistrován
7. 10. 2006
koukám, že toto téma je dost nevyužité, tak ho pomohu trošku více zaplnit. mohl by se někdo juknout na tyto dva kousky a zkusit je určit? vím, že to nejsou žádní krasavci, ale třeba to půjde .... grošům Vládi jsem se zatím vůbec nevěnoval, takže jsem v tom totální analfabet ... díky za čas i každou radu přátelé 🙂
kus č. 1
[
kus č. 2
[
Zaregistrován
15. 7. 2007
kacuro, na to jak si tu dlouho by si mohl produkovat kvalitnejsi reprodukce😉
nevim jak ostatni ja se k tomu dostanu nejdriv v nedeli, ae zkusim se pak podivat... ten prvni me prijde povedomy...
Zaregistrován
7. 10. 2006
Li: co se ti nelíbí na kacurových skenech🙂 fotit bohužel nemůžu, protože tyhle malé věci mi moc nejdou, nemám na to dostatečné světlo a zkušenosti😞 tak jsem to zkusil naskenovat znovu:
kus č. 1:
[
kus č. 2:
[
Zaregistrován
20. 7. 2007
první se mi v této zachovalosti určuje velice špatně - možná některá XXI
ten druhý je XIII d/4
Zaregistrován
7. 10. 2006
Pehu díky
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.