Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
12. 10. 2007
Hm,jj to by bylo možné.Dik.😉
Zaregistrován
10. 6. 2006
[
[
Tak tu je obrázok tej ďalšej dvanástky. Nie je to foto nič moc, ale je vidieť tie mesiačiky - sú jednoducho naopak. U Háskovej má mesiačiky naopak tuším iba typ XVIII., ale v Táborskom poklade som evidoval niečo viac. Možno táto moja mincička ani nie je vazácnejšia, ale každopádne je to zaujímavosť.😉
To PEHU: Určite si na ňu spomínaš, mal som ju aj v KH...
Zaregistrován
20. 7. 2007
Jj pamatuji si tenhle grošík. Oba to jsou dvanáctky. V táborském pokladu jsou popsané oba dva:
č. 10955 - ten co má obrácené měsíčky
č. 9523 - měsíčky 3+3
Máš pěkné kousky.
Zaregistrován
20. 8. 2007
S Vladislavama mám málo zkušeností tak prosím o pomoc
myslím ještě celkem ucházející Vladislav II Hásková XXIII.
[
koruna na líci vypadá jako XXIII. b nebo d - já bych to viděl spíše na d podle lístků uvnitř koruny, ale znaménka mezi slovy ve vnitřním opisu tečky svědčí pro b 2-3
[
rub je podle mne f 1 - pravá část sice nedoražená ale pod lupou je náznak krajních chybějících teček vidět
v Táborském pokladu je popsáno několik podobných kombinací různého líce a rubu typu XXIII. jaký Hásková nepopisuje - tohle bude zřejmě něco obdobného
Hás XXIII. líc b2-3 ?/ rub f1
Zaregistrován
6. 11. 2008
Jacx:
jestli se nepletu, tak jsi jej koupil na Ebay z Německa za 30,50€ +posta, kdyby jsi dal vědět, mohl být podstatně levnější...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
23. 6. 2007
Vím, že to sem nepatří, ale zarazila mně ta hlava u lva ( Jacx ). Pořádně si ji prohlídněte. Že je shodná s b.penízky Vladislava je ještě vpohodě, ale nepřipadá Vám podobná i s penízky J. z Poděbrad???
Co vy na to?😈 😆 Co si o tom myslíte? Podoba čistě náhodná?
Zaregistrován
7. 10. 2006
pavle mě tedy nepřipadá🙂
Zaregistrován
20. 8. 2007
dracku - nejsem jasnovidec
Zaregistrován
6. 11. 2008
neva, hlavně že máš radost....
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.