Moderátoři: Jaromir, pavlinka, smith, ikanek

tul-uk

Uživatel

Zaregistrován
8. 7. 2014

#631 - 7. 7. 2015, 11:24

No ty jedou, to abych požádal o zvýšení důchodu. Pro adresu kam objednat stezku si stačí dát ten název do vyhledávače.

Washa

Uživatel

Zaregistrován
20. 12. 2011

#632 - 7. 7. 2015, 12:53

Přesně jak píše tul-uk. Jinak cena je opravdu 450 Kč plus dobírka!

tul-uk

Uživatel

Zaregistrován
8. 7. 2014

#633 - 7. 7. 2015, 15:47

A když chcete samostatnou známku navíc, je za 13 korun. Nový Delikomat je na jejich adrese objednávek za stejných podmínek jako první, ale až od 1.8.2015.

tul-uk

Uživatel

Zaregistrován
8. 7. 2014

#634 - 7. 7. 2015, 16:00

Dotaz na Smith- proč je vymazaný dle vás "Komerčný odkaz vymazaný. Smith" když jste totéž na straně 23 ponechal? Nesnažím se dělat reklamu, ale pomoci nám zoufalcům při vyhledávání zdroje, kde si to můžeme objednat. A sám takové přímé linky (pokud se majitel neurazí jen proto, že nejprve chtěl část střelit na Aukru za pořádnou pálku a narejžit) vítám.

Ještě pro Pavel III- ani v nabídkách na burzách se s VZ na dopisech nesetkávám, jen pouze některé zcela přehnaně umělé, tak, až to bije do očí. Já mám většinu na dopisech co jsem si nechal poslat, nebo jsem někomu poslal a poprosil jsem o vrácení.
Zkusím něco nafotit, ale jak to sem vložit? Formát jpeg? Jaká velikost?

smith

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
6. 2. 2009

#635 - 7. 7. 2015, 16:22
Dotaz na Smith- proč je vymazaný dle vás "Komerčný odkaz vymazaný. Smith" když jste totéž na straně 23 ponechal? Nesnažím se dělat reklamu, ale pomoci nám zoufalcům při vyhledávání zdroje, kde si to můžeme objednat. A sám takové přímé linky (pokud se majitel neurazí jen proto, že nejprve chtěl část střelit na Aukru za pořádnou pálku a narejžit) vítám. Ještě pro Pavel III- ani v nabídkách na burzách se s VZ na dopisech nesetkávám, jen pouze některé zcela přehnaně umělé, tak, až to bije do očí. Já mám většinu na dopisech co jsem si nechal poslat, nebo jsem někomu poslal a poprosil jsem o vrácení. Zkusím něco nafotit, ale jak to sem vložit? Formát jpeg? Jaká velikost?

Zrejme preto, lebo túto tému nečítam celú / nie je to môj obor zbierania/ a bola smola, že práve vtedy som nazrel do tejto témy, keď sa uverejnil komerčný odkaz. To za prvé.
Za druhé nie som jediným moderátorom tejto témy, tak nemôžte očakávať odo mňa aby som tu bol deň-noc, aby som stíhal moderovať čo sem nepatrí.
Za tretie: Je síce pravda, že odkazmi pomôžete kolegom filatelistom. Ale uvedomujete si, aj to, že údržba a fungovanie takéhoto fóra niečo aj stojí. A takto vlastne robíte reklamu za darmo, čo by vlastne malo živiť túto stránku.

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

Pavel_III

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
12. 6. 2012

#636 - 11. 7. 2015, 00:32
Dotaz na Smith- proč je vymazaný dle vás "Komerčný odkaz vymazaný. Smith" když jste totéž na straně 23 ponechal? Nesnažím se dělat reklamu, ale pomoci nám zoufalcům při vyhledávání zdroje, kde si to můžeme objednat. A sám takové přímé linky (pokud se majitel neurazí jen proto, že nejprve chtěl část střelit na Aukru za pořádnou pálku a narejžit) vítám. Ještě pro Pavel III- ani v nabídkách na burzách se s VZ na dopisech nesetkávám, jen pouze některé zcela přehnaně umělé, tak, až to bije do očí. Já mám většinu na dopisech co jsem si nechal poslat, nebo jsem někomu poslal a poprosil jsem o vrácení. Zkusím něco nafotit, ale jak to sem vložit? Formát jpeg? Jaká velikost?

Á tak já to taky frankuju přehnaně uměle, ty různý kombinace, ale co už dneska není umělá frankatura, když se vracíme k vyplácení v hotovosti. Na druhou stranu ale nikdy nepřefrankovávám, tak rád tu poštu zase nemám. Uměle frankovali již naši předkové při vzniku republiky a už i předtím a jak jsou dnes některé takovéto dopisy ceněné!!😁 (Což ovšem neznamená, že tyto s VZ bude někdo v budoucnu přeplácet, ale určitě to bude přece jen o něco výše ceněno než dopis se Zemanem, Růží nebo lidovýma stavbama A, E, Z, 5, 6, 14 + další hodnoty.

Mimochodem, přijde mi celkem zvláštní, že se pošta ještě nedopracovala k písmenkám pro rekomando (tuzemské, do Evropy a zámoří by bylo k nezaplacení, to by nemělo ten odbyt) a pro druhý váhový stupeň.

Obrázky v jpg do velikosti 2 mega a pro jistotu i do 2000 pixelů. Pro ilustraci to plně dostačuje. Jo a oříznout přebytečné okraje, na to mnozí rádi zapomínají!😉

A koruny stromů, ať víme o čem jde řeč: náklad 600 ks TL, datum vydání 3. 7. 2015, kde má na to člověk brát, když nemá? Nehledě k tomu, že stavba jako taková mi přijde kapánek divoká a na stezku to je trochu krátký!

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

kefidlo

Uživatel

Zaregistrován
9. 10. 2012

#637 - 11. 7. 2015, 20:28

Boze, to je zase sereda... to si sai rozeberou soudruzi z NP Sumava

vyštudovaný rytec kovů - filatel - lolek .)

Pavel_III

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
12. 6. 2012

#638 - 11. 7. 2015, 23:48

Zase až taková šereda mi to nepřijde, ale je to takové, jak to napsat, málo nápadité. Nápaditá je ta stavba samotná, ale to zobrazení na známce až tak ne. Ale celé je to takové zvláštní a na můj vkus, ovšem soudím jen dle obrázků a z toho co si matně vybavuju z televize, poněkud "hřmotné".

tul-uk

Uživatel

Zaregistrován
8. 7. 2014

#639 - 13. 7. 2015, 14:06

No každopádně na tom majitelé vydělávají, byl jsem tam s vnoučaty a litr mně nestačil. Zvlášť se platí za lanovku, zvlášť za to lezení, dorazilo mě, že další platba je za jízdu dolů tobogánem. Ale co, měly z toho radost a nešlo je dostat domů. Naštěstí nebylo vedro.

Pavel_III

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
12. 6. 2012

#640 - 24. 7. 2015, 17:15

Něco jen tak pro radost v těchto nechutných vedrech, aby řeč nestála. Obyčejný dopis taky (někdy) projde, byť konkrétně tato známka možná ještě je na vybraných poštách k mání, takže žádná extrémní rarita:

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.