Zaregistrován
8. 7. 2014
Odpověď Pavlovi: Já to vím, ty to víš, ale to je tak maximálně vše, co s tím můžeme dělat. Přidávám slíbené fotografie poštou prošlých vl. zn. Řekl bych, že ač je všechny (až na VZP) mají na svědomí sběratelé, jsou ještě tak v mezích únosnosti. Mám ještě další, ty naskenuju příště, pokud bude zájem.
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
Jenom na doplnění - Jára Cimrman není Vlastní známka, ale jen její "model". I když mi s ním v rámci novinkové služby dělali problémy.
Zaregistrován
8. 7. 2014
Máš pravdu, je to normální známka, která se tváří jako vlastní. Ovšem vydání, jež má na svědomí ČP /tenis, vánoční/ se mezi VZ řadí. VZ pak můžeme dělit na ty co vydá ČP, ty co vydá soukromník a prodává je a na ty co neprodává (tyto se dají ještě dělit na ty co neseženeme, protože je nikdo nezprivatizoval a na ty co se vyskytují, protože je někdo dokázal nějak štípnout. Na některých poštách neznají ani normální známky z běžné produkce a jeví se. U Járy chtěla paní po mně 30 korun s tím, že to je nálepka a že zavolá pana ředitele. I ten se chvíli divil.
Zaregistrován
21. 7. 2007
Jenom na doplnění - Cimrman je vlastní známka, podobně jako balíky, tankuj levněji nebo 20 let pošty. Jsou označeny jako VZ VZOR, takže se dají nazvat jako vzorové vlastní známky.
Zaregistrován
12. 6. 2012
Trocha toho filatelistického spamu.
Ten Roderich - fotka (?) je z roku 1938, autíčko z roku 1938 a ta čutaná je tam proto, že Roderich mohl být i vynikajícím čutálistou, ale nakonec si vybral tenis (aspoň to tvrdí tetička Wiki 😋 ).
Obrázky:
Zaregistrován
8. 7. 2014
Novinka, kde to koupit?
Společnost Crystal Caviar s.r.o.
TL VZ 0040, VZ 0329
Nominální hodnota: 325 Kč
Orientace známek: 25 známek na výšku
25 ks nominální hodnota “A” (13 Kč)
Vydání: 28. 8. 2015
Náklad VZ TL: 600 ks, VZ: 15 000 ks
Obrázky:
Zaregistrován
7. 7. 2015
Dobrý den,
lze to objednat na adrese firmy. Cena je překvapivě hodně dobrá a rychlost odpovědí je úžasná.
Zaregistrován
7. 7. 2015
Na známce je p. Smrčková, nadšená sběratelka známek, vzor vpravo je motiv cibuláku, který má ráda a spojená C jsou logo firmy.
Zaregistrován
20. 3. 2008
Zdravím,
to buda: poprosil bych o poskytnutí kontaktu sem do fóra, popř. na můj mail solmyr(at)seznam.cz. Poslal jsem mail na kontakt uvedený na firemním webu ale po 2 dnech žádná odpověď 😕
Zaregistrován
3. 9. 2015
Dobrý den,
také bych poprosil o kontakt, kde si můžu objednat vlastní známky společnosti Crystal Caviar s.r.o., můj email je FBrazdil@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.