Pěkný den. Zdědil jsem po dědovi pár vltavínů , bohužel to není moje hoby ,tak bych je rád prodal. Jedná se o vltavíny , ale neznám místa nálezů.U toho velkého černého bylo na papírku v krabičce napsáno naleziště Třebíč. Vše viz foto. Koukněte na to a když budete mít zájem , můžem se domluvit. Mějte se fajn.
erichhart@post.cz
Obrázky:
...
Neviem ... , pokiaľ hovorí ,že sú Moravské po dedovi snáď nebude klamať ???🙄 🙄
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

=stepe]
Vygooglil jsem indočínit a je to ono. Cena nedávno na Aukru za 24g 800 Kč.
Obrázky:
=stepe]
Jen pro upřesnění, tenhle byl na tu velikost a váhu dost drahej, ale je z lokality, kterou jsem ještě neměl a navíc, má ablační lem, ohřál se dvakrát. Prostě jsem ho musel mít 😁

Pěkný den. Zdědil jsem po dědovi pár vltavínů , bohužel to není moje hoby ,tak bych je rád prodal. Jedná se o vltavíny , ale neznám místa nálezů.U toho velkého černého bylo na papírku v krabičce napsáno naleziště Třebíč. Vše viz foto. Koukněte na to a když budete mít zájem , můžem se domluvit. Mějte se fajn.
erichhart@post.cz
Obrázky:
...
Dobrý den, zaujala mě vaše nabídka, máte ještě nějaký vltavín na prodej? Je to delší doba, co jste inzeroval, třeba už nebude aktuální ale za pokus nic nedám🙂 děkuji, můžete na email a nebo na telefon. Tel. 607806566
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.