Moderátoři: smith
Zaregistrován
28. 12. 2012
Zdravím
Omlouvám se, že odbočuji od tématu.
Někam se mě ztratilo téma ,, 10 korun 1993, pootočené strany o cca 90 stupňů ,,
Téma bylo dnes otevřené a již tam není.
V tématu byl dotaz:
Dobrý den, 10 korun 1993, pootočené strany o cca 90 stupňů ale nikde nemohu sehnat bližší informace o vzniku o počtu a ceně, předem děkuji za odpovědi.
Nevím zda to někdo smazal a proč.
Proto jsem tento dotaz skrze velkou sledovanost zkopíroval do Vašeho tématu.
Pěkné svátky
Zaregistrován
25. 4. 2007
Petr, aj ja som si všimol že zmizol tvoj dotaz. Tiež nechápem prečo, veď dotaz neporušuje žiadne pravidla.
K samotnej téme, verím že sa odpovede dočkáš, sú tu zberatelia čo sa venujú chyborazbám, určite radi odpovedia.
Zaregistrován
1. 8. 2010
Zmazal to niektorý moderátor, lebo tam bol priami odkaz na aukciu na aukre, s jasným zámerom predať za najvyššiu ponuku mimo. Takáto reklama sa tu maže.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
6. 11. 2008
Asi tak jak psal dula77, tento uživatel to za tuším 59000Kč prodává na aukru, zde se snaží o tom šrotu tahat rozumy, dává sem odkaz na svoji aukci na aukru a píše kolik mu zde někdo nabídl údajně mailem a snaží se prodat to bokem. Jasný případ...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
25. 4. 2007
ja som ten dotaz videl bez toho aukra..tak neviem
Zaregistrován
6. 11. 2008
lze doložit,mám to vyfocené... 🙄
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
25. 4. 2007
tak sa ospravedlňujem a v tom prípade samozrejme úplný súhlas zo zmazaním príspevku z dôvodu porušenia pravidiel.
Zaregistrován
6. 2. 2009
Dráček má pravdu, sám som tam dal príspevok,že reklama na vlastné prebiehajúce aukcie tu na fóre sa nestrpia. Potom sa to zmazalo.
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Zaregistrován
28. 12. 2012
Ano jsem tady dnes poprvé, udělal jsem chybu a byl smazán.
Jestli mohu na svou obhajobu uvést
Tu minci jsem nechtěl prodat, jen jsem chtěl o ní získat informace, nic víc, tomu odpovídá i neprodejní cena v aukci.
První kdo reagoval na můj dotaz mě vyzval ať vložím fotky, to může dráček potvrdit máto vyfocené, taktéž vám dráček může potvrdit, že mě pán vyzval, že ji o de mne koupí a já řekl, že jsem již měl nabídky a že ji neprodám.
Jelikož ještě neznám vkládání fotek, tak jsem aukci spustil jen a jen kvůli odkazu k posouzení fotek a to teprve pár minut po tom, co jsem založil u vás téma s oním dotazem, to se dá ověřit podle času v aukci, aukce ještě jede, dráček vám to může ověřit.
Tak teď už vím, že jsem to měl udělat jako jiní
Založit téma, vložit prvně odkaz k aukci a k tomu napsat ,, všichni se podívejte na toho vydřiducha kolik chce za tu běžnou minci peněz, to není možné, co na to říkáte???
Na to by se rozpoutala debata o ceně a já bych do toho napsal, aháá tak pardón to jsem si nevšiml, ta mince je rub vůči líci pootočena o 90 stupňů, to bude nějaká vzácnost, to jsem ještě nikde neviděl nevíte o tom někdo něco?
A možná bych se něco dozvěděl…….tak pardón
Zaregistrován
1. 8. 2010
to už je teraz jedno.
Cenu nik neurčí, ako bolo napísané je to cena záľuby.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.