Moderátoři: smith
Zaregistrován
17. 8. 2010
Treba by ti taktez nekdo sdelil neco co ho stalo hodne casu a penez.....
Zaregistrován
17. 10. 2012
Alarich: Nechapem, preco sa nechces podelit o tuto vedomost. Dieru do sveta s tym nespravis, patent na to nedostanes, penu na pive uz nevymyslis...Ja ked s niecim viem pomoct, tak nemam problem sa podelit o vedomosti...
satestsat12@gmail.com
Zaregistrován
4. 5. 2012
alarich: nebud skrob, ved takto by si mohol zachranit kopec minci:)
Zaregistrován
4. 7. 2010
Já bych v tom vědu neviděl, už dle fotek mince maj jenom jemnou krustu rzi, a jsou čitelný už jako nálezovka. Na chvíli do chelatonu, pak do ol. oleje a výsledek si troufnu tvrdit úplně stejnej.
Co jednou v zemi zrezaví, tam už nepomůže ani kdyby člověk 100 let studoval a zkoušel jak to vyčistit. Záleží na nálezovym stavu.
Zaregistrován
4. 7. 2010
Pro zajímavost několik mnou čištěnejch mincí z pole... olej už vyschl takže značně vybledly😃 jinak byly krásně tmavě hnědý a lesklý.
Obrázky:
Zaregistrován
15. 4. 2010
Paul napsal/a:
Já bych v tom vědu neviděl, už dle fotek mince maj jenom jemnou krustu rzi, a jsou čitelný už jako nálezovka. Na chvíli do chelatonu, pak do ol. oleje a výsledek si troufnu tvrdit úplně stejnej.
Co jednou v zemi zrezaví, tam už nepomůže ani kdyby člověk 100 let studoval a zkoušel jak to vyčistit. Záleží na nálezovym stavu.
po chelatonu by ty měděné mince byli bez patiny.😆
Zaregistrován
4. 7. 2010
Jsou na tý fotce co jsem posílal mince bez patiny? Maj světle nebo tmavě hnědou patinu...a jsou čištěný chelatonem.
Zaregistrován
15. 4. 2010
Paul napsal/a:
Jsou na tý fotce co jsem posílal mince bez patiny? Maj světle nebo tmavě hnědou patinu...a jsou čištěný chelatonem.
at se dívám jak se dívám tak ty tvoje měděné krejcary mají klasickou měděnou načervenalou barvu😉
ani jeden z nich nemá takovou tmavou patinu jako ty moje🙄
Zaregistrován
4. 7. 2010
když myslíš🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.