Moderátoři: smith
Zaregistrován
27. 8. 2008
Ahoj, tyto katalogy od pana Novotného také doporučuji. Bývají také na vypůjčení ve veřejných knihovnách, pokud by ti stačil starší ročník a vypůjčka na kratší dobu, či prezenčně. A když už koupit, tak za doporučenou maloobchodní cenu a bez přeplatku:) - mince FJI vyjdou na 220 Kč a Ferdinand na 150 Kč. Ušetříš třeba i koupí v kamenném obchodě. Pokud chceš aktuální katalog, počkej si do Vánoc, vyjde nový (FJI).
Zaregistrován
30. 3. 2008
Oběma moc děkuju a je i nějaká literatura, třeba i starší, o micích z této doby ne ve smyslu katalogu?
Zaregistrován
25. 4. 2007
chlapci, chlapci....prečo sa hádate, keď sa môžete biť...🙄 😎 😃
Zaregistrován
23. 10. 2006
Zaregistrován
30. 3. 2008
Grofik, díky 😉 . Ty Peniaze v našich dejinách mám už pár let a vůbec jsem si to neuvědomil
Zaregistrován
23. 10. 2006
šenfi;ešte si zožeň Encyklopédiu Českej numizmatiky a máš celkom slušného sprievodcu kde máš hľadať prípadne pokiaľ v budúcnosti budeš chcieť niečo doplniť hlavne z literatúry.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
7. 5. 2008
Mám novou stránku numis.wgz.cz prosím vás o vaše názory.
Zaregistrován
30. 3. 2008
Nevím.......možná je to jen mylnej pocit, ale zdá se mi, že ty články jsou okopírovaný z nějakýho blogu o kterým se tu nedávno psalo, ale neber si to špatně 😉
Zaregistrován
27. 8. 2008
Ahoj, oranžovo-černo-bílý design je pěkný. Chtělo by to ale zpřehlednit levé menu - všechny položky vypadají stejně a nejsou příliš zarovnané. Na to, že máš tak rozsáhlé menu, je obsah jednotlivých kategorií příliš stručný (příliš málo informací) a reklama poskytovatele ti zabírá dvakrát větší prostor než články🙂
Zaregistrován
27. 8. 2008
czmince.cz napsal/a:
Tak se nám z toho stal pěkny OffTopic, ale ještě jsem pořád neslyšel, co se komu nelíbí na blogu🙂
Se divíš? 😉 Osobně tvým stránkám také nemám příliš co vytknout, mají pěkný design, jsou přehledné (díky mapě stránek) a podávají zajímavé informace. Jen maličkost: v pravém menu bych názvy kategorií odkazů (Rubriky, Stránky,...) odlišil od jednotlivých odkazů (Aukro, Investice, Novinky,...) třeba změnou barvy. Položka pravého menu se štítky je úmyslně tak "divoká", nebo se ti to pomíchalo?🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.