Zaregistrován
1. 8. 2010
Je to síce taký "orezanec" , ale nebude to obrátený" košičan?
Obrázky:
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
24. 3. 2010
Povedal by som, že áno. Ja mám len klasický, niekde v tomto vlákno je. Pekné, znova nesklamali.🙂
Zaregistrován
24. 3. 2010
sigur napsal/a:
Obrázky:
Zaregistrován
1. 8. 2010
keď pozerám na ten denár čo si sem skopíroval, tak písmená I, sú pomerne malé oproti ostatným, presne ako to íčko, čo máš na svojom denáre na predchádzajúcej strane. 😎 to som zas splodil myšlienku 😃
Zaregistrován
24. 3. 2010
Chápem, asi čo myslíš. Len som teraz na telefóne, tak si to neviem porovnať.
Zaregistrován
1. 8. 2010
Zaregistrován
1. 8. 2010
Mám jedno s-ko čo mi príde ako prerazené na nejaké iné písmenko. Ale to asi nerozlúštime.
Obrázky:
Zaregistrován
24. 3. 2010
Viem, že si to takto myslel a chcel som urobiť presne takú istú koláž, ale na telefóne to neviem. Punc pre "I" je evidentne menší ako pre ostatné písmenká a Jacob Ventur bol komorským gŕofom aj v Košiciach, ale asi to nestačí. Ale pekná fabulácia.😃
Zaregistrován
24. 3. 2010
Zúfalosť.
Zaregistrován
24. 3. 2010
Ak je to skutočne prepuncovaná značka na razidle, tak z dostupných značiek sa ako najpravdepodobnejšie javí košické "C". Dole vytŕča zakončenie a vidím tam aj náznak zvislého vnútorného oblúka. Za predopkladu, že "S" je Smolník (podľa Pohla, Lengyela ale teraz nemám pri sebe), tak aj z geografického hľadiska je to možné, lebo od Košíc je to cca 50 km. Viem si napríklad predstaviť, že razidlo mohlo byť dodané z Košíc ako predloha a následne prepuncované.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.