Zaregistrován
24. 3. 2010
Archypov napsal/a:
Obrázky:
Povedal by som, že je to táto značka, zuzi (btw. všetko naj 😉)
Zaregistrován
10. 1. 2013
Pri prvom som si to myslel aj ja že je to tá značka,ale tá istá chyba aj pri druhej z iného razidla to sa mi nezdá.Ćo má byť krížik je vlastne T-čko, vrchné rameno tam nie je a pozri na tie značky,na spodku majú malé bodky,na tvojej bodka nie je.
Sigur a dík moc, vo vode bolo fajn 52 to istila😉
Obrázky:
Zaregistrován
24. 3. 2010
Nad tým krížikom by som asi moc nešpekuloval, či je to niečo iné. Mal by tam byť vždy, pretože má jednoznačne oddeliť začiatok a koniec opisu. Absenicia horného zvislého ramena môže byť spôsobená vylomeným puncom alebo zanesením razidla. V prípade toho ľavého som si tou značkou istý, pri tom pravom už nie.
Zaregistrován
24. 3. 2010
Pozerám, že barbarove silácke reči sú zmazané. Každopádne, teraz nedávajú zmysel moje dva príspevky, ktoré tam zostali (#1059, #1061).
Zaregistrován
10. 1. 2013
Ten kríž by tam mal byť,to je jasné,len tam nie je ani náznak vylomenia ani
zanesenia,je to pekne hladko vyryté.Ešte môže byť že majster tam dal omylom
punc písmena T.
Zaregistrován
23. 6. 2007
Já si myslím, že tam ten horní dřík je. Ale byl zanesenej.
Obrázky:
Zaregistrován
10. 1. 2013
Je to možné,ale na zanesenie je to hodne ostré,ale to sa už nedozvieme ako to malo vypadať.Jedine keby bolo na porovnanie viac mincí.
Zaregistrován
10. 1. 2013
Cvakol som to ešte v náklone,aby neboli pochybnosti,Je to pekne vidieť
že razidlo nie je zanesené.
Obrázky:
Zaregistrován
29. 11. 2020
Zaujímavý Košíčký denár ÉH 450/k v opise MON•SIGISMVNDI je použitá hviezdička ako rozdelovacie znamienko ... Neviem ako veľmi je to bežné ale nepodarilo sa mi takúto variantu opisu dohladat
Obrázky:
Zaregistrován
10. 1. 2013
Lengyel uvádza pri variante N-S.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.