Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
29. 8. 2023
Dobrý den všem, podařilo se zakoupit krásné skleněné figurky a rád bych věděl jestli jsem neprohloupil s cenou a je-li to všechno od pana profesora Brychty. A kdyby k tomu měl někdo nějakou zajímavost tak by mě moc potěšil. Předem děkuji všem za odpovědi! Petr
Obrázky:
Zaregistrován
2. 3. 2015
akvárium návrh 1935 J.Brychta.Ryba a žirafa J.Brychta 1960.
Zaregistrován
29. 8. 2023
Dekuji moc Davide, mate nejake poneti o cenach?
Zaregistrován
2. 3. 2015
v aukci Mgr.Zíka byly prodány jednou za 7500czk a jednou za 16.000czk-Akvárium.
Tyto figurky jsou sběrat.vyhledávany.
Zaregistrován
2. 3. 2015
Zaregistrován
29. 8. 2023
Dekuju moc, tu zirafu jsem take objevil, ale ta cena mi prisla trosku moc, tak jsem se radsi zeptal...)
Zaregistrován
2. 3. 2015
současnosti neznám nikoho ,kdo by foukal tak krásné figurky.Předpokládám,že Vaše žirafa je velikostí cca 20 cm.
To už musí být nějaká sklářská praxe.
Dle mého názoru ceny budou u Brychty stoupat.
Zaregistrován
29. 8. 2023
ano 23 cm a je to neuveritelne, bojim se ji vzit do ruky))) a vlastne ani nechapu jak na milimetr presne sedi na vsech ctyrech nohach a ze se neprevazi... u akvaria zase, ze jsou vyfoukle i ploutve a jak je to cele napojene... hrozne rad bych byl u vyroby a videl to...))) a s hodnotou jste me take potesil! bohuzel ryba ma malou prasklinku vedle oka...
Zaregistrován
2. 3. 2015
doporučuji uchovat ve sbírce,nejlépe v označené krabici.Křehké!!!!
Jak už jsem uvedl, foukané figurky ve velikosti 20cm a výše budou stoupat na sběratelské hodnotě.
V podstatě se jedná o foukanou plastiku-co kus to originál.
Zaregistrován
29. 8. 2023
A tusite za kolik se prodavali ve sve dobe a kolik jich vubec bylo vyrobeno? Asi skocim do knihovny mrknout na tu jeho knihu, zacina to byt zajimave...)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.